På ett blåsigt gotland

Hej! Här blev det en liten ofrivillig bloggpaus. Ibland hinner man liksom inte med allt man vill göra. Jobb, sambo och familj kom emellan denna vecka. I onsdags tog jag och sambon våra väskor och tog färjan över till Ön. Det behövdes en liten långhelg på vårt älskade Gotland. Här regnar och blåser det, men vi eldar i kaminen, fikar, myser i soffan, kollar ikapp serier och går på stan. Visst hade man önskat att det var ett sådant där härligt vårväder så vi kunde vart ute, men viktigast för oss just nu är bara att få vara lediga och känna det där magiska lugnet.

Här på ön bor vi i mina föräldrars drömmiga kalkstenshus med gula spröjs och underbart kalkstensgolv. Här kan man verkligen slappna av. Detta ställe har alltid varit en fristad för mig. Hit har jag alltid kunnat komma och bara släppa precis allt. Andas, ta det lugnt, leva och slappna av. Här kan jag ladda batterierna och få lite avstånd till livet på fastlandet. Känner redan hur jag verkligen inte vill åka hem på söndag.


Tills dess ska vi bara fortsätta mysa på ett blåsigt Gotland. Kanske även drömma om ett eget hus på favoritön, någon gång i framtiden.

Gillar

Kommentarer

hemochlycka
hemochlycka,
Så härligt med mys och så fint i fönstret!
nouw.com/hemochlycka
mysigadrommar
mysigadrommar,
Ja men visst är det! Och tack snälla! 😊
nouw.com/mysigadrommar