Kaffe och kontorsinspiration

Hej på er!

Måndag, mångas minst omtyckta dag under hela veckan. Men, en måndag betyder alltid en ny vecka och på ett sätt en nystart. Att jag dessutom börja veckan med att vara ledig gör det inte värre. Klockan är 11 och jag har redan hunnit äta frukost i soffan framför youtube, städat undan massa småsaker, diskat, dammsugit och druckit dagens andra kopp kaffe! Vilken himla bra start. Nu hamna jag framför datorn för att försöka finna lite inspiration till att göra vårt lilla kontor/gästrum/garderob lite mysigare och mer inspirerande. Finns många tankar och ideér men allting måste gå ihop. Det är inte helt lätt. Men har scrollat igenom pinterest och hittat lite olika förslag.


Har inte riktigt bestämt mig för vilken stil och känsla jag vill ha i vårt tredje rum. Jag vill att det ska vara praktiskt, det ska finnas en viss mån av förvaring, det ska vara en mysig stämning men samtidigt vill jag ha det ganska enkelt och rent. Men vill ändå ha det hemtrevligt och att det ska ha en personlig touch. Har ni tips för det där drömkontoret, jag tar gärna emot tips!

Nu ska jag dricka en tredje kopp kaffe innan jag ska äta lite lunch för att sedan storhandla med resten av stadens invånare.

Gillar

Kommentarer