Blomlycka och vardagsrum

Känns som jag börjar varenda inlägg med att skriva att dagarna bara flyger iväg. Men, vad sant det är. Dagarna flyger verkligen iväg. Maj-månad går alltid så himla fort, man blinkar sen har halva månaden gått. Jag kan få lite panik över att det känns som att jag inte hunnit göra något av det jag planerat, samtidigt vet jag att jag hinner inte göra alla miljoner saker jag vill. Man önskar ju att dygnet hade ett par timmar till ibland, eller hur?

I lördags tog jag med mig sambon och mamma till Lidköping. Vi strosade runt i säkert sex olika blomsterbutiker, köpte mängder av blommor, fikade, shoppade lite och bara myste runt på kullerstensgator med solen i ögonen. Så himla härligt. När vi sedan kom hem på eftermiddagen var det bara till att städa och plocka iordning för att kunna inreda med lite nya detaljer och blommor.

Alltså hur underbar var inte denna lilla söta bukett? Årets första pionbukett. Det är alltid en sådan härlig känsla när man får syn på den allra första pionen i affären eller i rabatterna. Jag älskar verkligen pioner, och doften sen! Hur underbar?!

Jag har också en förkärlek för tändsticksaskar. Vet inte vart den kommer ifrån. Men jag älskar dessa små askar, kanske för att jag verkligen alltid vill ha tända ljus runtomkring mig, jag vet inte. Denna tändsticksask föll jag helt för, liljekonvaljen är ju även den en av mina favoritblomma. Den är också så starkt kopplat till min älskade mormor. Min mormor älskade liljekonvaljer. Hon hade sin bröllopsbukett gjord på dem, fast att hon gifte sig i september och morfar tyckte att det var alldeles för dyrt eftersom det i september inte är säsong för dem. Den kärleken har jag nu tagit över efter min fina mormor.

Denna enkla ljusstake från Ernst följde också med mig hem. Tycker det är så fint med bara ett litet fat med ett högt ljus på.

Tillsist, detta kuddfodral jag fick med mig hem av mamma. Hur somrigt och fint?! Alltså, det passade så perfekt i min soffa. Nu är det bara resten av lägenheten som behöver plockas iordning. Nog för att vardagsrummet nu är städat, men resten. Har en sådan där gigantisk tvätthög ni vet, som jag bara måste ta tag i. Finns ju roligare saker att göra.

Hopppas ni har en fin söndagskväll. ♡

Gillar

Kommentarer

Fannycharlott
Fannycharlott,
mysigadrommar
mysigadrommar,
Men tusen tack fina du!
nouw.com/mysigadrommar
Lises
Lises,
Nu följer jag dig här, fina bilder👍
nouw.com/lises
mysigadrommar
mysigadrommar,
celinelundqvists
celinelundqvists,
Men hur vackert?! Wow!
nouw.com/celinelundqvists
mysigadrommar
mysigadrommar,
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men guuu vad fint du har det!! Kram
nouw.com/matildaberlin
mysigadrommar
mysigadrommar,
Men vad glad jag blir! Tusen tack fina!
nouw.com/mysigadrommar