Blåsippor och känslor

Hej på er! ♡

Nu var det återigen ett tag sen ni hörde något ifrån mig. Det känns naturligt att skylla på att jag har haft mycket att göra och helt enkelt inte hunnit med. Men ibland är inte sanningen den. Just den här gången har jag bara jobbat, tränat och legat i soffan, typ. Den senaste veckan har varit ganska psykiskt påfrestande. Det var längesen jag kände av ett bakslag från min utmattning men denna veckan kom det som ett brev på posten.

Det känns så hemskt när jag skriver att jag bara känt mig ledsen och nedstämd. Helt oförmögen att känna någon somhelst tacksamhet. Det är en fruktansvärd känsla, när allt man vill är att göra saker, vara glad, njuta av våren, umgås med vänner, familj och allt som man brukar tycka om och uppskatta. Men det går bara inte.

En av få saker jag under hela min utmattning faktiskt kunnat uppskatta är blommor. Av alla dess former, men gärna vildvuxna eller snittblommor. När jag häromdagen var ute och gick kunde jag inte ens förmå mig att känna den där lilla glädjen av en blåsippa ute i skogen. Livet blir ganska tråkigt när man själv känner att man borde vara glad och tacksamma, men bara inte kan förmå sig att vara det.

Jag hoppas att denna måndag kan få vara en nystart och att denna vecka kan bli bättre. Att jag orkar jobba, vara trevlig mot mina kollegor, njuta av solen och familjen. Kanske kan jag till och med orka städa här hemma i veckan, så att jag kan köpa mig en bukett att njuta av.


Gillar

Kommentarer