Online dating? eller kanske bara ligga?

Vart börjar en nybliven överkåt kille när han precis blivit singel?

Jag ville ju enbart ha sex och ville träffa en tjej som bara ville detsamma.

Jag hittade en datingsida där man enbart sökte sex partners. Så bra tänkte jag det här passar mig perfekt.

Tyvärr var det inte så enkelt som jag hade hoppats. jag är en kille som alltid med hjälp av mitt utseende fått tjejer på fall. Men på den här sidan var man anonym och jag fick inte möjligheten att visa bilder på hur jag såg ut.

Så jakten på att hitta en tjej här var inte enkel. Personerna på sajten var majoritet medelåldersmän med en bisexuell inriktning som tyckte om att visa bilder på sina kön och skriva till yngre pojkar som mig själv.

Trotts all gubbkuk lyckades jag hitta en tjej här i min egen ålder som verkade intresserad. Hon ville enbart ha diskret sex och inget mer än det. Toppen tänkte jag det här är precis vad jag behöver just nu.

Det tog inte lång tid innan vi bestämde att vi skulle träffas. Hon visste inte mitt namn, jag visste inte hennes namn, och jag gick igång på att inte veta vem personen jag skulle ha sex med var. Utseendemässigt var hon inte alls personen jag skulle attrahera mig utav i vanliga fall. Hon hade däremot en enorm sexuell energi.

Första kontakten, Gatan utanför hennes lägenhet. Våra ögon möttes och vi kände direkt att det här kommer att bli bra.

Det kan inte ha gått mer än 30 sekunder från att vi hälsat tills jag tog hennes kropp mot min och kysste henne. Jag kunde känna hennes sexuella energi mot min och det var som om att vi hade varit med varandra 100gånger innan och visste precis vad vi behövde och ville ha. Jag tror att man kan ha en bättre sexuell kontakt med en person om känslor inte är inblandade i ekvationen.

Vi ville knulla inte älska!

Det är det enklaste settet att beskriva situationen.

Självklart hamnade vi i hennes lägenhet inom kort. Kläderna kom av väldigt fort och jag la ner henne i sängen smekte hennes förvånansvärt stora bröst. Kysste henne på halsen och jobbade mig neråt och märkte hur hon spände hela kroppen.

Mer detaljer än så vet jag inte om jag kan skriva här men sexet var väldigt bra för oss båda. det var inget märkvärdigt i sig helt vanligt sex. Men det som gjorde det så bra för mig var att hon visste hur man sög kuk och hon gillade verkligen att göra det. Det var något jag hade saknat väldigt länge och var precis vad jag behövde där och då!

Vi fortsatte att hålla kontakten och träffades ett 10 tal gånger under perioden av ett halvår när vi båda var kåta och kände för att ses. Helt enkelt en perfekt KK att ha när man behöver det.Likes

Comments

Hur startade den här resan?

Min resa började sommaren 2016.

Mina känslor var överallt, jag var glad, jag var ledsen och visste inte vad jag ville med mitt liv längre. Jag kände mig tom och ensam. Förhållandet på 3 år hade precis tagit slut. Varför det kan man fråga sig och det kommer jag till i ett annat inlägg.

Men det jag kan säga nu är att jag hade en stor sexlust och har alltid varit nyfiken att testa nya saker. Förhållandet hade varit sexlöst under en längre tid. Jag visste inte vad jag skulle göra med mitt liv men en sak visste jag och det var att jag ville ligga, och ligga det gjorde jag.


Varje inlägg kommer beskriva en ny person jag träffat under det senaste året.

Bloggar för min egen skull och vill få ner mina tankar och funderingar så att jag kan lära mig utav dem samt vara där för andra personer som har liknade intresse.


Vem är då jag?

Hur mycket kan jag säga och fortfarande vara anonym?

Jag är en kille på 25 år, bor i en lägenhet ensam för tillfället.

180 lång mörkt hår och en normal vältränad kropp runt 80kg. Jag är inte den någon kollar på o tänker att , han den där killen är vältränad osv. Däremot har jag ett utseende som tilltalar många , vackert ansikte och ögon som de flesta fastnar för.

folk ser på mig och tror att jag är snäll och oskyldig, vilket har varit till min fördel.


Likes

Comments