Har ni någonsin varit så kär så att du gjort allt för honom? Nu vill se honom lycklig. Ni vill att han ska må bra. Ni vill att han ska kunna skratta. För det gör er själva glada.

Du föll för honom så hårt. Det var något speciellt med honom, som en dragningskraft som aldrig skulle kunna slita dig ifrån honom. Du vill bara bli hans och leva lyckliga i alla sina dagar.
Han börjar visa intresse och du lyckas med målet. Det blir ni två till slut. Du kommer aldrig släppa honom, det har du lovat dig själv.
Men som i alla andra berättelser. Nån av er är otrogen. I detta fallet han. Varför? Är inte min kärlek duglig för honom? Räcker inte den till? Hittade han en ny flört? Eller älskade han inte mig på riktigt? Varför ska man ens vara otrogen?
"Det bara hände" är det vanliga som kommer fram. Vaddå hände? Hej, jag tänkte bara gå och vara lite otrogen mot dig nu. Sen ska du komma på mig och mitt svart blir, det vara hände. DET ÄR DITT VAL. Det är inget misstag man gör. Du valde att vara otrogen. Du VALDE det. Exakt.

Han skadade dig, han sårade dig, han svek dig. Du blöder inombords, du kommer inte kunna le mer, du kommer inte lita på någon kille mera, du känner att alla killar bara vill ha dig för ett tag och sedan såra dig så grovt. Livet går under. Det är så det känns. Du orkar inte mera. Du älskade verkligen honom och kastade dig som skräp. Men är det verkligen slutet på ditt liv? Tror du inte att det finns andra killar som faktiskt har ett riktigt hjärta som kan älska en tjej? Som respekterar och behandlar dig rätt...

Likes

Comments