Slutade blogga efter summerburst då jag absolut inte hade någon tid som helst, min brorsa hade flyttat till Kreta ,slutet av skolan, studenten och fira min kompis. Galen kväll. Men även på kvällen så fick jag jobberbjudande i varma Kreta. Inom restaurang branschen. Jag tog den och 5 dagar senare satt jag på flyget mot Kreta. Min storerbror mötte upp mig på flygplatsen. Det bästa som hänt mig på länge. Fick för det första jobba i Kreta, spendera 2 månader i Kreta. Och även spendera 2 månader på samma ställe där min storebror bor. Samma dag som jag kom ner så blev jag väldigt bra bemött av dessa underbara personer, Natta,Felicia,Sara,Elin,Felix,Wiliam,Simon. 1 vecka efter mig så kom min underbara pojkvän. Någon dag efter det så skulle mina två fina vänner komma ner på besök då vi planerade att åka på semester tillsammans. Så dessa två underbaringar flyttade då in i min och min killes lilla etta mitt på stranden. Då deras hotell låg inne i Chania och vi bodde i Kato Stalos. Visst lite irriterade blev  man allt på varandra, tänk själva att bo 4 pers i en etta. Köket och sovrummet var i samma rum. Lagom stökigt kan man ju lugnt säga. Blev en hel del utgångar den veckan, och även alla andra veckor också för den delen. Kommer aldrig ångra denna resan. Att spendera 7 veckor i Kreta och träffa min storebror under alla dessa 7 veckor och även vara där med sin stora kärlek är helt oslagbart. Finner inga ord för den lyckan. Jag kan berätta mer imorgon. Nu ska jag och Oskar kolla på film.

Ha det så bra så länge.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

vilken jävla festival alltså! helt sinnessjukt vad roligt det är här! igår träffade jag min fina vän Leo som vi hängde med en del! snart ska vi dra oss vidare mot Robin och gänget för lite förfest sedan dra och kolla på david guetta m.m.
ni får ha det så kul , kommer lite bilder nu men mer kommer imorgon när jag har bättre internet ..
puss
Likes

Comments

förlåt för den dåliga uppdateringen igen! hänt massa både roligt och tråkigt! men det roliga är att jag fyllt 18 :) och är nu 05:27 snart i Stockholm för en heldag med bästa vän , mamma, Camilla & Johannes.. ikväll får jag besök från en fin person. jag uppdaterar mer senare om min dag i huvudstaden..
puss och
kram


Likes

Comments

förlåt för den dåliga uppdateringen .. mår äntligen bra igen! vilken känns skönt! idag har jag i stort sett varit med Dejan.. drog till gymmet en sväng med. på kvällen satt vi och kollade fotboll. nu ska jag snart sova för att ladda lite inför imorgon då det är födelsedagsfest för jullan! godnatt hörs imon!


Likes

Comments

har haft ett par riktiga helvetes dagar... så orkar faktiskt inte skriva så mycket ... när jag börjar må bättre igen så kommer kanske lite roligare inlägg ...
ha det bra!
ville även tacka ronja abrahamsson för allt stöd! älskar dig!
❤️


Likes

Comments

har grillat idag med klassen, jätte mysigt! hade aldrig kunnat önska mig några andra vänner! just nu dessa dagarna har jag insett vilka mina RIKTIGA vänner!
love you guys!


Likes

Comments

idag har varit en riktig helvetes dag! så tänker inte skriva så mycket förutom att jag har dem bästa vännerna i hela världen!
Nu ska jag och tjejerna ha lite kvällsmys och försöka få varandra på bra humör då 3 av 4 har varit deppiga/ledsna!
hare gött!


Likes

Comments

sorry att jag inte lagt in något inlägg!
spelat innebandy igår och nu har jag spelat 2 matcher och är vidare i final! FYFAN VAD GOTT! saknar dock min storebror.. äggaspelen utan han är inte äggaspel för mig.. varit en tradition sen jag var liten ..
AJA WISH ME LUCK!
uppdaterar senare!


Likes

Comments

Tjenixen!

Idag har jag haft körlektion. Gick la ganska bra antar jag. Pappa slog i huvudet när jag gjorde en kraftig inbromsning. Vilket var dagens höjdpukt.

Under eftermiddagen så drog jag en sväng till gymmet och körde lite biceps,rygg & mage. Ingen kondition idag då jag ska spela äggaspelen (innebandy) imorgon/idag. Lär få springa som en fucking dåre.

Under kvällen kom Emil och Julia hem till mig. Kollade lite film och sånt men blev visst lite senare kväll än vad jag förväntat mig då jag skall upp om 5 timmar.. I can't wait....

Aja, nu ska vi sova.

Natti Natti
Likes

Comments