Vill inte

Precis så känns det nu. Jag. Vill. Ingenting. Det är liksom tomt, helt slut. Det kanske är en dip i de antidepressiva eller att jag behöver höja dosen. Eller så är det bara omständigheterna. Oavsett så vill jag bara helst gå och lägga mig och bli under täcket.

Zacke känns trött i kroppen och jag vet inte om det beror på att vi uppade träningen för mycket förra helgen plus en rätt tuff uteritt i mitten av veckan. Om det bara tagit emot och gett rejäl träningsvärk eller om det är bakknäna som säger ifrån. Han har fått Magic också eftersom han är så upprörd när han är ensam i stallet, så vet inte om det gått in och dämpat honom.

Oavsett så får han vila en vecka och så boostar jag med hyaluronsyra, b-vitamin och lite extra protein om det ev är pälstillverkningen som börjat dra igång. Känns han inte bättre efter det så får jag boka kliniktid istället för att tävla nästa helg. Att känna in små skillnader kan verka hysteriskt eller överförsiktigt, men det är att kunna göra så som förebygger att små problem inte blir stora problem.

Dio är på gång igen och han är verkligen mitt glädjeämne nu! Vi har varit ute på ett par skritturer och igår fick han gå ett kortispass i ridhuset. Det är så roligt att rida honom! Blev nästan sugen på att anmäla till en LC om några veckor faktiskt. Men jag orkar inte planera nu. Inte ens tanken på att komma ut med honom lyfter mig tyvärr.

Buhu och elände.

Förresten. Det är en facebookprofil som heter "Elin Johansson" som skickat en vänförfrågan till mig i veckan. Profilen är helt ny med minimalt med information. Hen har lagt till massor av hästfolk och jag blir oerhört misstänksam över denna typ av profiler. Hur tänker ni när ni lägger till vänner, eller vilka personer ni har i er vänlista? Är alla välkomna eller sorterar ni? Jag accepterar personer jag på ett ungefär vet vilka de är, men långt ifrån alla. Borde nog rensa mer också. Kan tillägga att jag skickat meddelande till denna "Elin" och frågat hur jag ev skulle känna hen, men inte fått svar.

En gammal bild som värmer i kroppen <3

Gillar