Snart vardag

Imorgon börjar jag jobba som vanligt igen. Mår verkligen enormt mycket bättre, men det är ändå med viss bävan att magen ska klara sig bra. Då och då i olika intervjuer med kändisar osv får de frågan vilken superkraft de skulle vilja ha. Har tänkt på detta många gånger men aldrig kommit på vad jag skulle svarat. Nu vet jag. Jag skulle vilja kontrollera tiden. Tänk att få mer tid att göra saker, tänk att kunna stanna tiden och kunna njuta när det är riktigt bra och snabbspola när allt är riktigt dåligt. Jag har alltid gillat natten och stillheten, det är just som att tiden står still och att en bara kan stanna i stunden. Nu är det ändå så att tiden går och jag hoppas komma in i vardagen igen med välmåendet i behåll.

Har bestämt att Barb får vila denna veckan också. Är fortsatt brydd och den lilla svullnaden i bakbenet. Hon får ett par veckor till på sig och har den inte gått ner då blir det nytt klinikbesök med ultraljud. Det måste finnas en anledning till svullnaden. Hon är i övrigt väldigt fräsch och kanonfin i benen.

Om två veckor blir det sadelprovning. Ska prova en Equipe Olympia som jag tror och hoppas på. Behöver lite mer hjälp att komma ner i sadeln och bli bålstark än vad Emporion hjälper mig. Velar lite om jag kanske ndå baraska värma om Emporion då jag trivs i den för övrigt. Det är situationerna där Koop utnyttja sin storlek och drar i mig som jag har lite svårt att sitta emot, men när han släpper ner mig är den lika bra på honom som på Barb. Så får väl se vad det blir. Är ju dyrt som fn rent ut sagt att byta sadel dessutom.

Koop vilade i måndags och igår var vi ute och skrittade en dryg timme. Ikväll och imorgon dressyrar vi för att få ihop oss inför helgens Jeannaträning. Ska bli så roligt med första riktiga träningen med honom. Hoppas bara att han inte låser sig helt andra dagen. Har som plan att skritta fram ganska länge båda dagarna så han hinner känna sig lugn och trygg i miljön. Vissa hästar reagerar sämre och kan stressa mer av att de inte får komma igång att jobba. Men jag tror att det kan fungera bra för Koop. Dessutom nyttigt för honom att få skritta ordentligt i 20-25 minuter så att han får igång sin stora kropp.

Gillar

Kommentarer