Shoppinggalen!

När en väl börjat handla går det visst inte att sluta:o. Den senaste tiden har det blivit mycket hästsaker. Iofs har mycket varit välbehövligt och jag tenderar inte längre att köpa saker som jag egentligen inte behöver-eller inte kommer att använda.

Hursomhelst började jag ganska försiktigt med nya ridbyxor, ett par Pikeur Lugana i marinblått blev det. Har behövt ett nytt par rätt länge men velat som en galning om färg osv. Så till slut blev det ett säkert kort som jag vet att jag inte tröttnar på. Sen är det väl nåt magiskt med schabrak? Jag tror att ALLA hästmänniskor känner igen sig som nån form av schabrakmissbrukare. Det går INTE att låta bli att handla. Så ett marinblått RBH, ett knallblått BR och ett vitt Mias blev det i rask takt... Har även köpt en ny hjälm, den gamla är nu tre år så den är dags att byta ut även om jag inte åkt i backen och slagit i den. Blev ännu en Charles Owen John Whitaker, men en brun!


Ridbyxorna och nya hjälmen in action, samt nya paddar från Mias:

Och stallpaddar (hon står konstigt på bilden)

Allra mest nöjd är jag med de nya flugtäckena! Efter en massa velande blev det till slut Bucas Buzz Off Zebra. Fick modifiera och förlänga bakre maggjorden för annars drog tjocka magarna bak täcket så det blev tajt i bogen. Är supernöjd med funktionen-de var helt obesvärade ute igår trots att de stod mitt i en myggsvärm! Och så tycker jag dom är skitsnygga!

Idag började Hööksrean och då blev det ytterligare lite nytt. Ett schabrak, till hoppsadeln för en gångs skull! En luddig grimma, en tröja, strumpor. Men nu är det minsann köpstopp:D!!

Gillar

Kommentarer