Det var länge sedan jag skrev ett inlägg på min blogg, så nu var det dags. Det har hänt mycket sen jag skrev sist så därför funderar jag på att  Jag hade tänkt att börja skriva dagbok. Är det värt det? Kommer jag må bättre av det? 

Men jag vill inte tänka på det negativa längre så i nuläget har jag och Amy jullov så vi hittar på massor av roliga saker. T.ex. jag ska snart till Göteborg, 6-8 januari. MYDOG2016!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Detta är poolen som vi har på Örkelljunga gymnasium. Jag kommer simma Amy där varje torsdag framöver om allt går som planerat. Amy simmar för att hon ska träna till sig fler muskler, smidigheten och även för höfternas skull för snart ska hon höftrönkas. Hoppas på À höfter för Amy's skull 💕

Likes

Comments

Blir bara så trött på allting. Att alla ska lägga sig o bara vara elaka.
Tur jag alltid har min hund vid min sida. Min bästa vän❤️

Likes

Comments

Idag ska det bli en nervös dag för Amy för hon ska gå på ett mentaltest (BPH). Är så nöjd över hennes resultat att hon var så nyfiken och trygg på de olika momenten. Resultaten finns ute på SKK och fb och snart här på bloggen med. Får skryta lite om min boxerbebis.

Dagen gick och Amy var trött. På kvällen blev det pluggtid och efter de så skulle min lärare känna igenom Amy. Hon är utbildad som Hundfysioterapeut. Tyvärr var det hemska nyheter.

En av Amys falang på vänster tass bak är stukad.
Höger innerlår (muskeln) är sträckt
Halsen till svansen är hon helt stel

Så denna veckan framöver blir det mycket vila, kylning på låret/tassen och massage.
Det kommer Max bli 5 km per dag med koppel, mkt k9, ingen lek och ingen simning. Detta kommer bli en låååång och tradig vecka för Amy. Hoppas för bättringsvägen nästa vecka.

Kram från skadade Amy

Likes

Comments

​Denna veckan börjar allvaret med både skolan och hundträningen. Vi ska köra på som vanligt med nose work och vanliga vardagslydnaden och jag ska försöka höja mina betyg och hänga med. 


Likes

Comments

Äntligen har man kommit innanför dörren efter en lång dag. Dagen började med att man åt en god frukost och sen klädde man sig efter vädret och gick ut. Sen gick jag och simon ut med Amy. Vi var ute i flera timmar på förmiddagen. Det finns inget bättre än att se Amy hoppa och springa i snön. Man kom hem runt lunch till Simon och då satte man sig vid datorn och glodde film medans Amy låg och sov. Efter filmen så skjutsade Simon mig hem men det blev en snabbis in i affären först. När vi kom hem till huset så fick vi sladda lite fyrhjuling och sen blev det god mat. till efterrätt blev det fruktsallad. Det blev även lite dans på wii:et, och nu ligger man halvdöd i sängen. Godnatt alla :)

Likes

Comments

Idag har Amy fått simma för första gången i rehabpoolen som vi har på skolan. Det gick inte så bra för Amy för att hon stänkte mycket och att hon hade rumpan långt ner. Men det gick bättre i slutet av simpasset som varade i 2 minuter, 1 paus, 2 minuter, 1 paus och sist 3 minuter. När hon var färdig så har hon aldrig varit gladare att se marken. Hon ska simma nästa gång på nästa torsdag och då återstår det att se om hon gillar det bättre.

Likes

Comments

Kallas: Amy 

Född: 2014-03-21

Ras: Boxer 

Färg: Tigrerad

Reg.nr: SE23785/2014

Vikt: 18,9 kg 

Höjd: 57 cm 

Pappa: Incirias Pepino Yellow"Snoddas"

Mamma: Nuggets Veronica Maggio"Tösen"

Uppfödare: Kjell och Isa 

Ägare: My Toft 

Likes

Comments

Jag har haft amy ett tag nu och har tänker att hon behöver utvecklas mer. Så tänker göra mål för 2015 för att vi ska ha något att se fram emot. Men det viktigaste är att vi ska ha det roligt och bra ihop. 


  • Ha bättre följsamhet
  • Inte så beroende av vatten 
  • Rallylydnad 
  • Ett bättre team 
  • Agility
  • Kommandon 
  • Minska attityden 

Likes

Comments

Jag heter My Toft och jag kommer från lilla Tyringe, dock bor jag i Örkelljunga för jag går på ett hundgymnasium. Jag brukar fota, vara med vänner, träna med min hund, rida och vara med min kille som heter Simon på min fritid. Jag har en boxer som heter Nuggets Amy Dimond, dock så kallas hon bara Amy. Hon är snart 10 månader så hon har mycket bus i sig men kan även ligga och mysa i soffan. Vi brukar mest träna rallylydnad, agility, lydnad och olika kommandon. ❤😄

Foto: Lina Nilsson 

Likes

Comments