Egenskaper: Jag fick min inspiration till denna Pokémon genom bilder på Pokémonen Pikachu och Espeon. Min Pokemon heter “Queen Rose”. Queen Rose lever i skogen och äter bara på gräs. Hennes krona skickar ut dödlig strålning och hennes svans kan brännas som eld. Queen Rose har super hörsel och kan springa i 100 km/h.

Min arbetsprocess: Jag började med att kolla på lite olika Pokémon på google bilder som inspiration och testade att skissa på lite olika men tyckte ingen blev riktigt som jag tänkte mig. Därefter så jag sökte vidare och hittade sedan Pokémonen Espeon och tyckte den var fin så jag började med att rita lite av den men ritade sedan till Pikachu´s ögon och svans. Sedan ändrade jag även lite färger och ritade ditt en krona för att jag gillar kronor och då fick jag med något som var personligt för mig i min Pokémon. För att göra min Pokémon använde jag mig av ett A-4 papper och färgpennor.

Åsikter: För mig är det alltid svårt att komma på något själv, för har inte jättebra fantasi men jag tyckte själv att denna Pokémon blev väldigt bra gjord. Jag blev särklidt nöjd med kronan för det var en personlig tuch och jag gillar det. Jag blev inte jättenöjd med bakgrunden eftersom den inte hade så mycket detaljer. Genom denna uppgift ha jag har lärt mig hur man gör en pikachu svans, det var rätt svårt att få den bra men efter lite testande så tycker jag ändå att jag lyckades.

//M

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej och välkommen till min bildblogg! Här kommer ni få följa med på mina bild arbeten under åk 8-9. Hoppas ni kommer gilla det!😄

Likes

Comments