Heeej!!! Idag hade vi talangjakt som sagt!!! Vi kom på fjärde plats utav typ 7 bidrag. Så det var ju ganska bra!!! Nu är jag på Kulturskolan och ska spela saxofon🎷⬆️ Bye!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er!!! Nu är det snart VÅR!!! Jag fyllde år föra veckan!!! Imorgon ska jag och mina bästisar vara men på talangjakten på vår skola!!! Det är lite pirrigt men det ska bli kul. Vi ska dansa!!! Ett kort blogginlägg idag men hinner inte mer för jag måste ducha!!! Bye, bye!!!

Likes

Comments

På väg till skolan!!! Igår var jag och mamma och shoppade!!! Som ni ser så köpte vi nya skor på skopunkten!!! Jag köpte även lite tröjor på Gina Tricot!!! En prickig och en orange!!! Jag kanske kan göra en haul senare i dag!!! Bye!!!❤️

Likes

Comments

Förlåt för att jag inte har uppdaterat min blogg på jättelänge men jag har varit mycket med kompisar och inte hunnit. Men nu är påsklovet slut och jag är på väg till skolan!!! Idag körde jag sidbena, blev hyfsat nöjd!!! Hejdå!!!❤️

Likes

Comments

Nu är skolan och imorgon är jag ledig!!! Tjoho!!! Och nu är jag hos min kompis!!!!

Likes

Comments

YEY!!! Idag har jag studiedag!!! Nu ska jag till tandläkaren sen ska vi till stan och i kväll ska jag på utv.samtal. Jag kommer antagligen blogga lite idag. Puss puss!!!

Likes

Comments

Tjena tjena!!! Jag heter My! Det här är mitt första inlägg därför tänkte jag berätta lite om mig själv. Jag är en tjej på 11 år som har velat starta en blogg jättelänge. Jag har en VideoFyMe-kanal som heter Mysans_life. Följ gärna den så skulle jag bli superduperglad!!! Jag spelar handboll och tycker det är jättekul. Jag kollar också mycket på youtube. Just nu är mina favorit-youtubers Linn Ahlborg, LakiDoris och Thomas Sekelius. Ja, det här var lite om mig då!!! Hoppas ni vill läsa min blogg! Puss puss!!!

Likes

Comments