Först och främst så vill jag säga förlåt till en jätte dåligt uppdatering på min blogg, jag vet inte hur längesen det är. Men det som har hänt mig är att jag har tatuerat mig för ungefär några veckor sen plus att min familj har skaffat en katt som inte heller har funnits i familjen så länge kanske en vecka eller två.

Jag ska försöka att uppdatera mer på bloggen framöver

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Först så vill jag be om ursäkt för min dåliga uppdatering men sen så vill jag få ut en sak, förlåt för svordomar mina vänner men..

Jag är så äcklad så det finns inte, att man läser på aftonbladet att en ung tjej har blivit våldtagen under Bråvalla festivalen plus under Zara Larssons uppträdande mitt bland all publik gör mig så äcklad.. Inte bara att det va under en konsert utan att personen är så pantad att han våldtar en människa utan hennes vilja.

Du som gjorde detta har märkt en tjejs liv med ett minne som aldrig kommer att försvinna, detta kommer följa henne hela hennes liv.
Hur fan kan man göra så mot en människa jag fattar inte det är ju helt sinnessjukt.
Hon kanske aldrig kommer våga gå ut igen för att hon är rädd att detta ska hända igen.

Jag har en fråga vafan håller på å hända med Sverige, inte bara Sverige utan hela värden? Jag kommer snart inte våga gå utanför dörrarna längre. Ska vi behöva leva så här??

Vi hörs puss

Likes

Comments

​Sommar bilder 

Jag drog till Alice vid ungefär 4 och vi hoppade såklart i poolen direkt hehe men det var inte så varmt i vattnet som jag trodde att det skulle vara haha 

Men dem här fantastiska bilderna på mig är det ingen mindre än Alice som har tagit, vilket proffs hon är på och ta kort. Men jag tycker att ni ska igga mina fula tår på visa bilder och även mitt hår som ser knas ut på dem bilderna där jag har uppsatt hår men annars tycker jag att dem blev ganska bra. 

Hoppas som vanligt att ni har haft en toppen dag och att ni mår bra både psykiskt och även fysiskt. 

Vi hörs puss 

Likes

Comments

Förut så gjorde jag kladdkaka med florsocker och jordgubbar som topping till hela familjen för att vara lite snäll och gullig hehe och det blev uppskattat

Nu ska jag snart hoppa in i en varm duscha och sedan sätta på mig myskläder och krypa ner i soffan och kolla lite på youtube tills min mamma och hennes kille kommer ut igen efter dem har lagt min lillebror som också fyller 4år imorgon hurra för honom

Hoppas ni har en underbar kväll så kommer jag med mer uppdateringar imorgon förhoppningsvis puss

Likes

Comments

Travels✈️☀️

Att bara kunna gå in på resor.se eller något liknande och bara beställa en resa för några månader och bara skita i allt och alla och bara åka och uppleva massa saker det skulle vara riktigt nice, men såklart så vill man ju uppleva det med någon eller några som tillexempel sin pojkvän om man nu hade någon haha alone. Är man som mig och inte har någon så tar man såklart med sig en eller flera man har riktigt kul med.

Jag har ju gått om kan man säga så jag går med 99orna vilket inte är så dumt eftersom att jag har massor med kompisar som jag verkligen har roligt med som är i den åldern men har även i min egna och uppåt men även några som är två år yngre än mig vilket jag inte bryr mig så mycket om eftersom att jag har riktig kul med dem.

Likes

Comments

Jag förstår helt ärligt inte hur man kan sakna en så mycket som jag saknar min hund valp, det går inte och beskriva med ord. Att inte kunna vakna och se dig det första man gjorde på morgonen längre, att man inte kan få känna på din härliga doft i pälsen, att inte få gå långa och mysiga promenader med dig länge och inte få gosa med dig tar kål på mig bokstavligen. Men jag vet att du har det bra hos den nya ägaren och att man får hälsa på dig men du bor så långt bort och det är synd.

Jag vill inte att ni frågar varför vi sålde våran hundvalp okej, jag hoppas ni förstår varför.

Hoppas ni iallafall har haft en bra dag och inte nog med det jag slutar skolan om bara 2 dagar och hur skönt är inte det. Puss

Likes

Comments

Ändas 4 dagar kvar tills jag säger hejdå till ettan och hejsan till sommarlov! Kan inte fatta att jag snart redan har gått ut ettan, det känns som att man nyss har börjar herregud vad det har gått fort men det betyder att det börjar närmar sig studenten iallafall för mig. Okej det är ungefär 2 år kvar men det kommer gå fort sen är det min tur att fira hehe

När har ni skolavslutning eller studenten? 

Likes

Comments