Dag 3
Den där planen att somna i tid. It riktigt så de blev va. Det blev en till kväll av motorsågande och skitsnackade vid eld, dock är det typ mina favvokvällar. Dagen blev onekligen ointressant, frukost vid 15, mycket kortspelande (jag DOMINERAR när vi kör stress) och misslyckat vedletande. När det började dra sig mot kväll tyckte vi att det var dags att knata iväg och fiska lite. Trots galna mängder trassel och fiskar som it ville släppa kroken fick vi ett antal fiskar, och vi släppte tillbaka alla förutom en. Eller snarare, jag släppte tillbaka alla mina och Alva blev traumatiserad efter att varken hon eller jag kunde få bort kroken så hon var tvungen att bryta nacken på den. Hon kastade it nå mer den kvällen, och det kommer nog ta ett tag innan hon gör det igen.
Vi tvingade oss i säng vid 01 och tog oss upp vid 10:45 ish, jag är lite impregnerad av oss.

Gode härligt på kvällarna

Dag 4:
ÄVENTYR hej å hå stackars mina knän. Idag tog vi en till liten sväng upp på närmaste knölen, denna gång på framsidan. Planen var att vi tar oss upp till snön, och bara det såg ut att ta en evighet. När vi väl hittade snön var det "it så långt till närmsta toppen". Vilket jävla lurendrejeri. Vi gick, å gick, å gick, i ca en evighet (läs: ca 45 min) tills vi väl var uppe och där satt vi på en sten och flåsade ett bra tag (läs: 20 min) och sedan var det dags att fota, och vad gör en it för en bra bild? Jag höll på att samla ner från vår lilla 800m knöl flertalet gånger och satt och dingla med bena över några stup. Jag upptäckte även att 7 månader gammal snö it är nå väldigt mjuk å landa i.
På nedvägen sprack molntäcket upp och det blev bara soligare och soligare tills vi fick klarblå himmel precis när vi var vid foten av knölen igen.
Väl hemma var det powernap, gräng, och eld på listan, och där har ni mig nu, framför elden.
Nu håller den på att dö så jag måste fälla ett träd eller nå.
Hörs å ses å allt det där <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vaaart kan jag vara nu? You guessed it, jag är i stugan!
Anledningen till att jag inte har uppdaterat förens nu, kvällen på dag 2, är för att jag är här med min kompis Alva den här gången, och vi hat fullt upp med udda äventyr. Min tanke är att jag ska försöka uppdatera varannan dag.
Gårdagen började med att tåget rullade in i Murjek och vi blev upplockade av en vän till mig. Vi gled vidare mot Jokkmokk och stannade för att handla för att sedan glida ut till stugan. Nu när det är sommar är vissa saker otroligt mycket lättare att göra, som att ta sig upp till hebret eller att hämta vatten, men att faktiskt ta sig upp till stugan är riskfyllt för den som inte har stövlar på sig. Alla landvägar till stugan är nämligen rätt så blöta. Men väl inne i stugan var det bara att börja plocka och greja med allt skit som skulle göras. Resten av dagen gick åt till att göra ca absolut ingenting. Tills vi fick besök så klart, och det urartade snabbt till rengöring av motorsåg. It klagar då jag, jag fick ju en fungerande motorsåg. Klockan ticka på och vi tog väll oss i säng nånstans kring 03/03:30 ungefär. Dåligt val, med tanke på att dagens frukost serverades vid 13.

Midnattsdopp i sjön, terapi för själen

Idag började vi med att göra samma sak som igår, det vill säga absolut ingenting, men sen kom vi på andra tankar och tog oss en liten promenad på några kilometer till baksidan av Jarre. En lagom lång prommis på sådär 3 timmar ungefär. Det första som hände när vi kom hem var att vi körde in maten i ugnen och spelade kort tills den var klar, och sen gick vi ut till elden och åt, och där är vi kvar nu. Resten av kvällen lär bli ungefär likadan som igår, men vi ska försöka sova lite tidigare idag.
Fred på jorden, krig i rymden, vi hörs <3

Vi tog en avstickare rätt in i skogen på promenaden och hittade en liten bäck

Likes

Comments

Postad i: Träning

Tjenixen igen, jag är tillbakaaa!

Som vanligt har jag glömt att uppdatera, mestadels på grund av att jag inte har kunnat träna sedan i söndags pga jag gjorde någonting knäppt med min handled och en led började göra rejält ont på söndagskvällen efter träningen. Själva träningen gick otroligt bra, jag har hittat tillbaka till en bra plats i knäböjen och Henrik gav mig en bunt välbehövliga tips, till exempel att jag måste få ut knäna mycket mer för att kunna sitta rakt ner istället för bakåt eftersom jag har långa lårben. Jag är inte riktigt säker på hur det fungerar, men jag försöker lyssna på Henrik så mycket som möjligt och det fungerar.

Det blev även en hel del bänk och annat skoj, men när jag försökte få hjälp av My och Stefan att träna abs/core gick det inte lika bra. Träna inte med My och Stefan på en söndagkväll om du vill ha struktur på ditt pass, det brukar mest resultera i Stefans aningens udda musik och skrattattacker. Anyways var det så klart fett kul och det suger att jag inte har kunnat träna, jag saknar det!

Nu är min handled nästan helt återställd, men eftersom jag har ett litet äventyr på gång får träningsschemats sista pass vänta lite till. Jag ska göra mitt bästa för att hålla er uppdaterade under mitt lilla äventyr, hoppas ni är taggade! Tills dess får ni njuta av resultatet av ett misslyckat försök till coreträning med My och Stefan ;)

Likes

Comments

Vad? Vad är klart?

Tja jo det mesta är snart klart. Snart är skolan klar, det är skolavslutning på torsdag. Snart är mitt träningsschema klart, jag har bara 3 pass kvar. Snart är planeringen av nästa äventyr klart. Och på den vägen är det. Som vanligt har jag glömt att blogga, pga jag är orimligt tankspridd och fett glömsk. I fredags fick jag äntligen till ett ordentligt pass igen, och jösses vad skönt det var. Idag är det dags för sista träningen med Henrik innan sommaren, och så kommer han tillbaka 4 ggr i början av hösten för att drilla oss ännu mer.

En till sak som är klar, åtminstone delvis, är mitt samarbete med Profil Express! De trycker upp produkter med din egna logga och jag fick, tack vare underbara FitnessCarro kontakt med dessa och de var supergulliga och skickade över några tröjor till mig.

Nu är det dags för e liten powernap innan träningen, idag har vi bänk och knäböj och en massa annat mumsigt på schemat.

Bondar med favvokatten Sigge

Likes

Comments

11 dagar. 11 dagar sedan senaste uppdateringen, 11 dagar sedan senaste seriösa träningen. Kommer ni ihåg det där med att jag skulle ha mindre att göra och hinna prioritera träning och blogg? Det visade sig vara en illusion. Senaste veckan har på något magiskt sätt bara försvunnit. Tisdagen efter senaste inlägget var jag sjuk, min älskade vän hade gett mig en förkylning som fick mig att hosta grus, det var inte ens lite najs. Det mesta kändes helt omöjligt, sådär som det känns när du är så sjuk att du tror att världen kommer gå under framför dina ögon. Har hört att det var ett klassiskt fall av "Mancold", när en är så förkyld att det är nästan lika hemskt som att få struphalstungcancer. Fast det kanske bara funkar för snubbiga snubbar med massa hybris? Vad vet jag. Hybrisen kan jag åtminstone ticka in ;) När jag blev frisk från denna hemska, hemska sjukdom försvann tiden lika fort som jag springer när jag känner doften av popcorn (för er som inte har sett mig kring popcorn, se bara till att inte va ivägen så jag råkar springa omkull er). Vad har jag ens gjort alla dessa dagar? Som vanligt gick måndagen åt ridning och i söndags var jag och kände på lite vikter för att komma igång igen, men det verkar inte ha burit mycket frukt.

Planen är nu att jag kör igång igen imorrn och trycker på de sista veckorna av mitt träningsschema så jag hinner klart med det innan nästa äventyr drar igång, det är såå mycket kul saker på gång som ni ska få reda på snaart! Morgondagen blir projektdag och så kommer jag visa er en fett cool grej som har varit på g ett tag nu! Tagga tagga taaagga!

On a completely different note, vad skulle ni tycka om en lagom seriös YouTube kanal med mig och en av mina älskade vänner Cam? Hade ni orkat hänga med oss? Let me know vad ni tycker!

As always, lots of love, hörs snart igen <3

Visst var jag vacker där liggandes i vattnet med en alldeles för stor flytväst? ;) Fin anekdot från söndagens vattenskidor

Likes

Comments