Hej och välkomna tillbaka hit till min blogg! Jag har tagit en paus från bloggen ett tag eftersom skolan börjat, själv har jag börjat 4:an. Just nu tar jag lite bilder och fixar på mitt konto. Vad gör ni? Här får ni även 2 25 sc koder så ha en bra dag hejdå!<3

Koderna: HALLOWEENCOS2ME och W1TCHBROOM

Likes

Comments

Hej och välkomna till dagens inlägg! Idag ska jag prata om ganska mycket faktiskt! Punkt 1. Jag har köpt en ny häst på Sso!!!! YAY! Det är en av de nya friesrarna!! Älskar den så mkt den heter så mkt som Royalfighter aka Roxy! Punkt 2. Nya uppdrag har kommit och de vart sjukt roliga. Vi får hjälpa den "nya" karraktären Jonas i Sydhoven med att fiska ostron tävla osv!!<3 De var riktigt roliga ialaffal! Sista punkten. Jag har inte orkat blogga riktigt så mycket just nu då jag längtar efter skolan som börjar imorgon! Sjukt taggad på skolan och allting träffa kompisar va i vårt nya klassrum och mkt mera! Det var dagens inlägg iaf ses i nästa hejdå!! Ha en fortsatt trevlig dag!<3

Likes

Comments

Hej och välkomna till dagens inlägg! Idag ska vi prata om klubben ........ vilken kan det vara? Jo! Cometa Arrows. Vi hade idag event med Evelyn Swordfall det vart jätteroligt lek event. Men jag tänkte också berätta lite om just klubben i detta inlägg! Jo denna bästa klubb skapades av Moa Beeknight för ca 2 månader sedan idag och har då åkt vidare med många minnen. Denna klubb är väldigt aktiv samt att många äter under event hehe! Men ja vi har fått många älskare och inte älskare.. Ni har säker hör mycket om oss i global typ falska rykten mest! Men så är det inte! Vi är jättesnälla osv. Skriv gärna nere i kommentarerna om du vill gå med! Skulle va jättekul! CAs blogg finns länkad på bloggen om ni vill kika in där! Men vi ses i nästa inlägg hejdå!! Love You!!Tryck här och kom till klubb bloggen!

Likes

Comments

​Hej och välkomna till dagens inlägg! Idag ska vi prata om den nya uppdateringen!! Ja iallafall är det onsdag idag och det betyder ju ny uppdatering. I dagens uppdatering får du hjälpa till i Jorvikstallet! Du kommer få hjälpa Johanna med att sätta upp ballonger i Jorvikstallet då hon knappt fått sova. Sedan hjälper vi Stein att putsa sadlar men innan de behöver han hjälp att hitta sadlarna haha! Sedan hjälper vi också Johanna med att rida ut med några nybörjarryttare från Jorvikstallet till Jarlaheim och tillbaka. Och såklart får vi rida de fabioulösa banorna!!! Det är nog det bästa tycker jag haha! Men vi ses i nästa inlägg hejdå!

Likes

Comments

Hej och välkomna till detta inlägg, idag hade jag tänkt att prata om den nya uppdateringen kring Starstable. Vi får börja med att man träffar den nya karraktären Hawaii Jones en stilren tjej som behöver hjälp med att öppna ett kassaskåp. Då man räknar husen i New Hillcrest och så får man tillslut en kod som öppnar kassaskåpet. Efter det så behöver du hjälpa till att hitta Araxas Horn då man får ledtrådar om olika ställen Missipippi Jones gått och letat. Tillslut hittar man då Hornet och får en riktigt snygg tröja av Hawaii. Sedan får vi inte glömma de ursnygga hästarna som kom förr förra veckan då jag inte hann göra ett inlägg. Ni får se bilder på de här och så men vi ses i nästa inlägg ha det så bra!

Likes

Comments

Hejsan idag tänkte jag visa min lilla Levlingsbana här på StarStable!

Återigen så ledsen för dålig update det är mycket irl nu.

Likes

Comments

Hejsan! Många tycker ju StarStable gjorde för dålig uppdatering i onsdags vecka 29. Ja den kanske inte var den roligaste men då får man ju tänka på hur mycket StarStable gör för oss annars! De skapar fantastiska hästar, roliga uppdrag och massa mer. Dom kan inte göra roliga och stora uppdateringar hela tiden! Tänk hur hårt de kämpar för detta spelet!? De måste ju få ha lite sommar lov ibland. Det ville jag säga om dagens uppdatering hejdå ses i nästa inlägg!.

Likes

Comments

Hejsan igen förlåt för att jag har uppdaterat så dåligt de senaste dagarna men det beror på att jag har haft väldigt mycket irl osv. Men nu har ni ett litet kort inlägg. Jag ska börja med att berätta att jag har börjat med sprickor i sso och så är jag level 18. Sprickor har jag sätt fram emot sjuuk mkt! Men ja det kommer lite bilder osv. Hoppas ni blev nöjda med inlägget hejdå.

Likes

Comments

Hej och välkomna till dagens inlägg idag hade jag tänkt att berätta lite om dagens uppdatering så fortsätt läsa! Idag måste vi hjälpa Professor Hayden med sin lilla spindel och även Pamela med bina. Men så Professor Hayden har lite problem med spindeln Alberta. Många blir rädda i Månskärebyn och ja vi måste hjälpa till. Pamela behöver återigen hjälp med sina bin. De springer runt och jagar folk i Månskärebyn. Man får hjälpa till att spruta någon spray på alla som blir jagade och ja detta var riktigt roliga uppdrag. Tack StarStable! Hejdå ses i nästa inlägg.

Likes

Comments