Hejssan hopssan det är Maria som skriver, och jag är ledsen att jag har inte skrivit på länge! Jaa, varför har jag inte skrivit då? Nå, när vi var hos min moster, jag 'kanske' blev en hardcore directioner ;D Jaa, detta hände.. Jag har nog alltid älskad dreas music osv. men nu, nu blev jag totally addicted... Jaa, i en vecka lärde jag 50% av deras songar utantill, att jo, detta berättar lite hur tråkit liv har jag igenligen...:) Men joo, jag kommer nog inte updatera här två gånger om dag, jag tror att jag börjar skriva då när jag har tid.. I slutet får ni nån gammal bild.

​See ya later xx

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejssan hopssan det är Maria som skriver! I denna inlägg kommer jag att skriva en liten review av Maybelline New York's Master Sculpt Contour and Hilight (01 Light medium)- palett.

Så, jag köpte denna från K-Citymarket för 10,50 euro. Jag har alttid tyckt om Maybellines produkter, och kan säga att jag blev inte besviken. Produkten kommer med countour och hilighter, en spegel, och en brush. Both Shades were really pigmented, and blended well. I only used the brush that came with it, but I think that some other brush would make a better finish. Sorry, jag kunde inte beskriva på svenska, så jag skrev på engelska:D Men jo, denna produkten är nog bra och jag skulle köpa den pånytt!

Jag hoppas att du orkade läsa allt, och hängde med till slutet. Som sakt, jag är inte bra på att skriva på svenska:'D

See ya Later xx

Likes

Comments

Hejssan hopssan det är Maria som skriver, och idag ska jag visa er blider från Paavo Nurmi Games. För dom som inte vet vad det är, simply said, det är en friidrott tävling i Finland. Jag, mina syskon, min bästa vän och min mamma, åkte till åbo, och se på, och jag moste säga, det var väldigt inspirerande! Jag dansar, som sakt, och en del att kunna dansa, är att man tränar på musklarna och aerobisk kondis. Jag är en lat person, så jag behöver mycket inspiration att faktist gå ut, och jogga för 45 minuter, så att se snygga idrottare gav mig en kick! :D Så, nedanför ska jag sätta bilder som jag tog därifrån. Hoppas ni tycker om dom!

Jag hoppas att du orkade läsa allt, och hängde med till slutet. Som sakt, jag är inte bra på att skriva på svenska:'D

​See ya Later xx

Likes

Comments

Hejssan hoppsan det är Maria som skriver, och idag ska jag skriva om Feminism och Feminister. När jag var yngre, jag visste, att feminism handlade om kvinnornas rättigheter, och feminister var kvinnor, som hatade men. Jag tänkte aldrig mera på det, tills jag hörde om Katia Mosally, min inspiration. (För dom som inte vet vem hon är, Katia Mosally är mostly känd för hon har varit The Fooo Conspiracy's manager, nuförtiden jobar hon nog på Universal Music, som en International Product Manager.) Hon tweetade och pratade alltid om feminism, och jag blev intresserad av feminism. Hon gjorde en video med Vulpine TV om detta, och den videon borde ni nog titta, och tänka på den. Hon säger alltid, att fast man är en flicka, en vacker ung flicka, menar det inte, att man är dum, och man kan inte vara bra på det man gör. Hon pratade nyss på Tidningen Frida's FridaPodden, om detta, och dom 44 minuterna gav mig inspiration, att kämpa för kvinnornas rättigheter. Är jag en feminist? Självklart. Är du en feminist? Du borde tänka på det. Att vara en feminist, betyder inte att man hatar men, eller man vill, att men skulle inte borde finnas osv. Att vara en feminist, betyder, att du tror i jämlikhet mellan kvinnor och men. För många hundra år, har men varit dom som fick lära och skriva, räkna och läsa, jobba, bestämma över viktiga saker osv. och så är det ännu nuförtiden i några länder. Är det fel? Ja, säger jag. Alla borde få möjlighet att lära sig. Tänk att du får inte bli det som du drömmer om, eftersom du är en flicka. Det är fel, säger jag. TIME OUT! Titta videon under, och kom sen tillbaka.

Hej igen. Så, vad tyckte du? Är du inspirerad? Jag är iaf.

Jag hoppas att du orkade läsa allt, och hängde med till slutet. Som sakt, jag är inte bra på att skriva på svenska:'D

​See ya later xx

Likes

Comments

Hejssan hopssan det är Maria som skriver, och idag kommer jag välkomna dig till min blogg! Så, i början vill jag fråga, hur hittade du min blogg? Okej, kanske jag skulle presentera mig också! Så, jag heter Maria, jag är en tonåring under 18 från södra Finland, och jag är tvåspråkig, men mitt modersmål är finska, så jag beklgar om jag nånsing kommer och skriva nånting fel! Jag har massor med hobbyn, men dom 'officella' är dans, och snowboarding. Jag kan göra ett inlägg om dans, men bara om ni vill. Mitt jobb är sen ett annat sak, jag är en full timme fangirl. Ja, detta är inte en 'riktig' jobb, men om ni nånin har varit en fangirl, ni vet att man är fully ommited. Jag fangirlar mest som en Foooer, men jag är nog med i massor av andra fandoms. Musik, och böcker är typ dom bästa sakerna som finns. Utan dom skulle jag inte kunna leva. Min Spotify

I denhär bloggen kommer jag skriva om mina dagar, mina tankar, kanske frågor åt er, och varje post kommer att ha minnst en ett bild. (Fotografering är också nära hjärtat.) Ni kanske skulle vilja veta varför jag vill skriva på svenska. Svenska har alltid varit i mitt liv. Min pappa pratade svenska hemma med sin mamma, men han studerade på finska, och ville prata finska med sina barn. Min mamma är totalt finsk, och kan just och just svenska, och mina syskon kan inte heller så bra svensa. Varför kan jag så bra då? Jag har alltid pratat svenska med min Fammo, och när jag var fem, flyttade min bästa vän i huset brevid. Hon och hennes syster kunde inte prata finska, så vi började prata svenska. Så jag har alltid pratat svenska nästan varje dag. Jag älskar att prata svenska. Rikssvenska, men det pratar jag bara med mig själv, föratt i Finland pratar man finlandssvenska, och det låter complitely different. Men ja, jag har alltid viljat bo i Stockholm, och efter jag har gått i gymnasiet, ska jag i förhoppnings vis börja studera där, men that's way too far away in the future.

Jag hoppas att du orkade läsa allt, och hängde med till slutet. Som sakt, jag är inte bra på att skriva på svenska:'D

1. Sunset - 2. Me Dancing - 3. A flower - 4. Fireworks

See ya later xx

Likes

Comments