Tänk att saker o framför allt känslor kan vända så fort.
Tur är väl det men så klart skulle jag lätt kunna gå runt o vara så här lycklig hela tiden 😃.

Just nu känner jag att jag är en fantastisk mamma, fru, syster, dotter o kollega...

Just de senaste dagarna är det mamman i mig som har fått en riktig kick, jag har fått så många tack o kramar för att jag är den jag är...
förstående o älskad är två av orden som jag fått höra o det är just så jag vill vara❤️

Jag vill vara den som finns där i alla lägen, den man kan lita på, den som älskar obegränsat o den som aldrig dömmer...
MEN jag vill inte bli tagen för given

Jag känner en oändlig kärlek till livet, till den jag är o till min familj ❤️😊

LOVE


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Borde vara lycklig...eller det är jag väl egentligen, har tydligen bara svårt att känna det just nu.
Jag har allt jag vill ha egentligen o det finns säkert flera som är avundsjuka på det jag har men varför kan jag inte känna mig nöjd???
Allt känns bara så fruktansvärt tråkigt!!! Jag kämpar i motvind o uppförsbacke hela tiden o nu tror jag bestämt att det är bakhalt oxå...
Nåja, det vänder förmodligen snart, jag får leta upp en ordentlig spade o börja gräva min tunnel upp mot ljuset...
Snart kommer lyckan tillbaka, det lyckas den alltid göra!

LOVE

Likes

Comments

Några förlorade vi alldeles för tidigt, andra har vi fått många glädjefyllda år tillsammans med.

Oavsett hur många fantastiska år vi fick o hur mycket man har uppskattat o tagit vara på tiden hade jag velat delat så mycket mer med dem.

Ta vara på tiden o lev livet ❤️

LOVE

Likes

Comments

Vilka härliga dagar vi har haft! En storstad som ändå har gångavstånd till allt.
Att börja dagen på Charlotte, ett fantastiskt litet lokalt frukostställe dit alla människor verkade trivas. Kostymnissar blandade sig med originella män i lila päls o hatt, unga o gamla, alla sökte sig dit. Man fick en korg med alla möjliga sorters varmt, färskt bröd, smör, marmelader av alla smaker, ägg, kaffe o te...you name it...o det kostade 15 zloty, ca 30 kr. Rekommenderas starkt!

Efter den starten orkade vi utforska både stora moderna köpcentrum samt små mysiga fik i gamla stan.

Att shoppa i Warszawa var helt fantastiskt, både för sinnet o plånboken, nästan allt var urbilligt. Ett tips är att besöka Cropp, tuffa kläder, skor o jackor till mycket bra priser.

Människorna i denna stad kändes väldigt hjälpsamma. En äldre man kom fram till oss när vi stod o kollade på kartan, han drog hela färdbeskrivningen på polska o vi fattade inte ett ord men på något konstigt sätt tog hans beskrivning oss till rätt plats 👍🏻.
Efter en hel dag o kväll på språng med lycka o värme i hjärtat blev det om möjligt lite extra varmt när vi gick förbi en grupp människor, stadens uteliggare som blev serverade en varm middag. Fantastiskt vilka människor det finns som står där kväll efter kväll o hjälper våra mindre lyckligt lottade medmänniskor...känner bara kärlek inför dem ❤️.

Nu är jag hemma igen med min älskade fina familj o vi har många fina minnen med oss. Jag tror nog ni förstår vilka personer som gav de starkaste o varmaste minnena 👍🏻🍁🍂
LOVE

  • 7 Readers

Likes

Comments

Vart tar tiden vägen?

Det var ju nyss sommar o semester o nu har ungarna plötsligt ett välförtjänt höstlov...skönt! Även jag kan njuta av sovmornar o lite senare kvällar.

Undrar om det är många som känner precis som jag, man far o snurrar mest hela tiden. Man skjutsar, hämtar, städar, tvättar, handlar, lagar mat o förhör läxor. Man tränar, man skriver mat- o inköpslistor o planerar för att göra nåt kul med familjen då man får ett par minuter över. Det jag är sjukt dålig på är att sova, som skiftarbetare är ju sömnen viktig men det är den jag prioriterar minst. Jag kör på som om jag vore en superkvinna men det kanske är just det jag är då mannen i mitt liv inte hinner något alls förutom att jobba o träna. Konstigt 😳.

Nu ska jag se till att få ett fantastiskt lov med en liten resa o kanske lite träning...

Träningen är nåt jag verkligen har tagit tag i o jag älskar det, vilka fantastiska pass jag har hittat o vilka fantastiska ledare...💪🏼😃💕.

LOVE

Likes

Comments

Jaha, så är jul, nyår och alla andra dagar förbi, de dagar då jag släpper allt och bara äter gott och jag rör mig minimalt. Midjemåttet är inte minimalt längre eller förresten var det mycket länge sen det var minimalt...man är så där mysmjuk, det väller lite här och där men som sagt, man är ju ganska kramgo 😉

Varje gång jag har lyckats gå ner några kilo så kommer en ny tid då jag bara släpper allt. Denna helg blev liksom pricken över i. Jag och mina kollegor jobbade natt och bestämde oss för att äta gott. Alla hade med sig godis samt att det bjöds på både smörgåstårta, kladdkaka och glas...😲

Jag är ju en riktig gottegris men tom jag kände att nu får det vara nog, nu måste jag greppa mitt liv igen. Det blev ett pass på gymmet i kväll och mina kläder satt tight skulle man kunna säga utan att överdriva. Jag kände mig faktiskt som en stoppad korv!

Skulle kunna bjuda på ett exempel då jag nyligen var på skidsemester och insåg att jag var tvungen att knäppa min byxknapp så fort jag andades lite extra djupt ner i magen, jäkla byxor att krympa där de hänger i väntan på skidsäsongen!!!

Fii faan så illa.

Hemma igen blev det lite morötter och en mycket, mycket trött kropp 😥

Nu kommer jag göra mitt bästa för att hålla igång träningen och försöka tänka lite på vad jag äter tills nästa period med gosaker kommer, kanske kan jag köra på till påsk denna gång...who knows 😉

Nå ja, jag gnäller egentligen inte då jag har njutit i fullo varje kilo jag har gått upp av allt gott jag mumsat i mig...hahaha...

LOVE


Likes

Comments

Äntligen blev det december, som vi längtat! Och sen då, vad hände??? Julstök, julbak, lucia, julpynt o en massa härliga julklappsinköp...men vart var julstämningen??? Fattar inte vad som hände o i morgon är det nyårsafton. Nästan ett helt år kvar till mitt älskade december. 

Vi gjorde allt för att hitta stämningen, visst var allt mysigt o så men det blev aldrig som vi ville. Den riktiga känslan infann sig inte. 

Nu sörjer vi inte för det utan ser framåt o njuter av minnen av en helt underbar o lyckad decembermånad trotts utebliven känsla. Vi får skylla på julkalendern som var helt fel som kalender. Den var bra o spännande men passar inte riktigt som julkalender då det varken var snö eller tomtar...ingen stämning där heller tyvärr.

Så, då fick jag det sagt! Gott slut o gott nytt år❄⛄🎉

LOVE

Likes

Comments
Väckte min dotter i morse med glädjande nyheten om att första snön föll... 

Med ett glädjeskrik som nog väckte hela området hoppade hon ur sängen, hon som annars avskyr tidiga mornar😄!

När jag kom hem från jobbet hade hon o kompisarna fått till denna coola morotsätande målvaktssnögubbe ❤

LOVE

Likes

Comments

Kände en obehaglig oro för ett par kvällar sedan, en oro för framtiden, en osäkerhet och ett tvivel men även ilska 😠 Mina beslut och mitt mål vet jag var helt rätt men samtidigt var jag väldigt liten där och då...

Nu har jag vuxit enormt och känner mig såå stark, nästan oövervinnerlig och så lycklig för att jag är där jag är och har det jag har även utanför min familj!

Hoppas nu bara att allt får ett så bra slut som jag tror👍

Vågar inte ropa hurra ännu men nästan 😃

LOVE

Likes

Comments