Aah!! Jag blir galen, när jag gick hemifrån idag så hade jag två pigga hundar.. Men när jag kom hem så hade jag en pigg hund och en haltandes hund..Wilda haltade och har haltat hela kväll på sitt ena bakben, dock så visar hon inte inget obehag av det. Hon kan stödja på det om hon måste, hon piper inte elller protesterar när jag känner på det, hon har inget sår eller något annat tecken på skada och hon är lika pigg och glad. Jag tror det bara är så att hon har sträckt sig eller något. Men när det väl är något med mina hundar så drar hönsmamman inom mig igång, haha 😂 så om det inte blir bättre imorgon så får jag ringa veterinärerna och rådfråga dem, även om det inte är det så är det säkrast att göra det. Nu har jag bäddat ner mig och ska sova, kort dag i skolan imorgon och klockan ringer halv 6. Godnatt!!
/M

Mitt fina hjärta💜💜

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ibland blir det verkligen inte som man hade tänkt sig, speciellt med bloggen.. Skulle börja om från början och lägga ner mer tid på bloggen dels för att jag älskar att skriva och dels för att jag tycker det är så skönt att skriva av sig om vardagen och allt var det innebär. Men jag ska bli mycket bättre på att blogga eftersom jag tror att jag behöver det, så mycket som pågår personligen nu i livet och då kan det vara skönt att bara skriva av sig var dag. Men nu ska jag mysa lite till med mina hundar innan jag ska göra ordning mig inför skolan, så vi hörs sen.
/My

Likes

Comments

Gud vilket bra väder dagen har erbjudit, svin kallt och massa sol ❄🌞. Började skolan kl tjugo äver åtta med att vi hade svenska, efter det hade vi sjukvård där vi hade prov och så klart fick vi gå efter provet så jag slutade redan vid halv 11, sjukt skönt! Jag har hunnit med så mycket idag. Tränat hundarna, gått låååång promenad med hundarna, jag har hunnit träna 💪 och även städat rummet ( känner mig duktig, haha). Nu ska jag sova, klockan ringer halv sex imorgon! Godnatt.
/M

Likes

Comments

Signe ( Chihuahua/ Shih tzu ) 

Signe kom till mig som en omplacerings hund faktiskt, min föredetta kompis fick Signe och Signes syster av en kille som inte kunde ha kvar hundarna längre. För att göra en lång historia kort så bestämde vi oss för att låta Signe flytta in hos mig och Wilda eftersom att hon och hennes syster hade och har mycket att arbeta med och det tyckte vi att dem gjorde bättre om dem inte bodde med varandra eftersom att dem påverkade varandra så mycket. När Signe kom till mig så kunde hon nästan inget ,hon kunde inte sitt,ligg och hon kunde inte ens sitt namn. Jag visste om att det skulle bli mycket arbete med henne eftersom att hon är en väldigt osäker individ , hon har inte haft det lätt i livet och hon har fått flytta rundor mycket vilket har gjort henne väldigt osäker. Men nu har Signe bott hos mig i hela 19 veckor och dem framstegen hon har gjort är helt otroliga, hon har blivit än helt annat hund. Jag har aldrig någonsin ångrat att jag tog dig an min stjärna 🌟

Min bästa vän och bästa myskompis 🌟


Likes

Comments

Wilda
Min syster köpte Wilda när hon var 8 veckor i hopp om att hon skulle vara en rottweiler/amstaff och som ni ser på bilder så kan vi ju vara överens om att hon inte är den rasen. Däremot kan jag till 90% säga att Wilda är en pincher/dansksvenkgårdshund. Efter att min syster hade haft Wilda i några månader så tog jag över henne pågrund av massa olika anledningar och det beslutet har jag aldrig ångrat. Wilda är min första egna hund och därför har hon en alldeles speciell plats i mitt hjärta, ta inte mig fel nu jag älskar båda mina hundar, men eftersom att hon är min allra första, min första skatt så är hon väldigt speciell för mig. Hon har en helt galen energi som jag verkligen älskar, hon är lätt lärd och väldigt arbetsvillig. Jag älskar allt med Wilda, även när hon blir sur när hon inte får sova i sängen eller för att hon inte får springa runt som en dåre i hela lägenheten med sina leksaker.
Världens bästa vän 💜Likes

Comments

Godmorgon!
Då var det måndag, ny vecka, nya tag 👊👏
Sitter just nu och äter frukost innan jag ska bege mig mot bussen för en hel dag i skolan. Idag är det en sån seg dag i skolan, jag börjar 08:20 och har lektion till 09:50 och sen har jag håla fram till 12:45 varje måndag, det börjar bli lite drygt nu.
Iallafall så måste jag göra min ordning nu, hörs sen.
/M

Likes

Comments

Godmorgon!
Redan Söndag, vart tog helgen vägen?
Idag ska jag fortsätta plugga, sy mina leggings som har gått sönder, haha😂  Och hundarna ska få träna idag.
Men nu, äta frukost. Hoppas ni får en bra alla hjärtans dag!
/M

Likes

Comments

Halva dagen har gått och jag har inte fått gjort något, jag har ett prov på Tisdag som jag måste plugga till men nej har inte pluggat ett dugg idag. Men vi körde och släppte hundarna i skogen och gick där ett tag, och väl där så tyckte min ena hund Wilda att det skulle vara jätte roligt att rulla sig i ko skit, och det tycker jag är mindre roligt. Så hon fick sig en dusch innan eftersom att hon bokstavligt talat stank, vilket hon inte alls tycker om. Nu ska vi snart äta tacos och efter det så måste vi verkligen sätta oss och plugga om jag nu vill klara provet.
/M

Likes

Comments

Godmorgon Lördag!

Vaknade halv 10 idag, det var behövligt efter alla tidiga mornar denna vecka. När vi hade vaknat och kolla ut så så vi att det hade snöat, och det typ det bästa jag vet. Dock så har det inte kommit så mycket men om det fortsätter snöa som det gör nu så kommer det bli mer. ☺
Det enda negetiva med snön och kylan egentligen är att mina hundarna fryser så mycket om tassarna, den ena mer än den andra. Idag händer inte så mycket, är hemma hos min pojkvän och ska vara här hela helgen, så det ska pluggas lite och sen ha myskväll! För hundarnas del blir det också en lugn dag, dem får sin vilo dag idag, blir bara en långrunda sen bara och kisse rundor såklart också.

/M

Likes

Comments

Hej! Eftersom att det här är mitt första inlägg här så tänkte jag börja med att berätta lite om mig själv. Jag är en tjej på 18 år som bor i en liten by i Skåne, jag går tredje året på en lantbrukskola med inriktning hund där jag utbildar mig till hundskötare, att träna hundar är en av mina största intressen. Här kommer ni att få följa mig och mina två hundar på våra träningar men även så kommer ni få följa min vardag.

/ MLikes

Comments