​Godmorgon vackra du!

Det här är ett tidsinställt inlägg då jag vill prova hur det fungerar. Så när ni läser detta sitter jag i bilen påväg till skogen, jag ville komma bort från allt så tar en dag och bara myser, tror jag och min mammas sambo ska leta några geocaching. Sedan blir det nog att åka till ett köpcentrum då jag behöver lite smink och plast till min mobil eftersom jag är hopplös med att hålla den fin. Kvällen kommer nog avslutas med att sitta på sjukhuset där min pojkvän ligger och blivit opererad för en sjukdom han har. Så synd om honom just nu. Men jag uppdaterar mer senare helt enkelt och glöm inte fråga frågor till frågestunden under nästa vecka! 

Nu ska jag ta mig upp från soffan, göra mig färdig och trotsa regnet genom att ta mig ut till skogen, ses senare!

​KÄRLEK -officialbutprivate

Likes

Comments

Hej! Blev en sen kväll igår så tänkte att jag nu uppdaterar om hur min dag igår såg ut. Jag var iallafall i skolan i bara 3 timmar eftersom att vi fick sluta tidigare, under de timmar jag var i skolan kollade vi på film också. Riktigt bra skoldag helt enkelt. Hoppas eran dag i skolan också var bra?

Men vilket väder det var igår, sol och över 20 grader. Nu kanske äntligen sommaren kan komma, som vi längtat. Jag la mig iallafall i solen med kokosolja och ojoj vad det tog fick redan en tydlig bränna efter bikinin men jag har väldigt bra pigment och blir väldigt lätt brun faktiskt. 

Kvällen spenderades med världens finaste människa på en folkfest nere på stan, gud vad kul det var och ett riktigt bevis på att man kan vara sig själv utan alkohol i kroppen. Så tänk på det innan ni häller i er alkohol. Vi kommer ha så många bra stunder sedan när vi har åldern inne.

KÄRLEK -officialbutprivate


Likes

Comments

Oh hej alla där ute bakom skärmarna, mitt första inlägg här.

​Jag tänker sammanfatta lite om mig nu och även berätta hur mitt liv ser ut nu i en och samma text.​ Men vi börjar med vem jag är, jag tänker inte gå ut med mitt namn här utan jag går mer runt det med orsaken att alla ska kunna våga öppna sig och jag kan även vara väldigt personlig.  Jag tänker att det här ska bli precis som titeln min officiella dagbok alltså min dagbok som ni läsare kan ta del av.

​Jag är iallafall 15 år gammal, går i åttan någonstans i landskapet Dalarna, jag har sjukdomen IBS och astma. Vet inte mer vad ni vill veta men skriv i kommentarerna så tar vi en frågestund någon gång nästa vecka?

Mitt liv just nu ser ut såhär: Jag har pojkvän sedan 7 månader tillbaka men våran relation är verkligen som en berg och dalbana, jag bor med min mamma och hennes sambo i en lägenhet. Jag är inne i en depression, kommit över ett självskade beteende och är påväg att återhämta mig.

Så svårt att veta vad ni vill veta om mig men ös in med frågor så tar vi en frågestund under nästa vecka!

KÄRLEK -officialbutprivat

Likes

Comments