Vad skulle jag göra utan er?

Helgen har bara sprungit i väg men vad roligt jag har haft och vad skönt det har varit. Har sovit ut, träffat mina nära och kära, ätit god mat, fått leva min dröm i några timmar och träffat mina underbara vänner.

Fredagskvällen slutade inte bara med världensbästa Elin utan också världensbästa Lovisa.
Tacos, massa prat och god dryck.
Vi har alltid så himla mycket att prata om tillsammans. Precis vad vi behövde.


Igår var det klippning som var planerad. Bara topparna och så himla skönt att få gjort det. Har varit riktigt risigt ett tag så det behövdes en uppfräschning.
Det som inte var planerat var att tillbringa två timmar i blomster affären. Men vet ni vad, jag gör det så gärna. Speciellt om det är tillsammans med the one and only Alexander. Finns nog ingen som man kan känna sig så trygg med som med honom. Vi har alltid roligt, spelar ingen roll hur länge vi har varit ifrån varandra.
Hade gärna kunnat umgås med honom varenda sekund faktiskt. Så himla klok, rolig, lättsam, knäpp och galen. Han säger alltid rätt saker och är genuint ärlig. Ibland är han för snäll för sitt eget bästa.
Men vilket geni till kille!
Man är riktigt korkad om man väljer att förlora honom i livet.

På eftermiddan så åkte jag och Olivia och hopptränade med lilleman. Vilken häst, vilken ryttare. Dom är klockrena för varandra och otroligt snygga.
Det blev höjd och bana på menyn denna gången.
Det är en fröjd för ögat att se dom.

Som vanligt i mitt liv så är jag en tidsoptimist. Har bjudit hem hela släkten klockan sju. Dom passar tiden men My själv ramlar in som att hon är gäst själv. (ja det är lättare att prata i tredje person när man ska pika sig själv lite) Inte nog med att det ska komma folk klockan sju, jag har dessutom lovat att hämta faster och farmor för att dom ska kunna komma till klockan sju. Dom blev hämtade tjugo över i stället... äsch det gick ju bra ändå. Dom alla känner mig inte värre än så.
När vi väl var hemma och alla var här kunde jag göra mig i ordning.
Är så himla glad över att jag har en fantastisk pappa som hjälper mig. Han vet hur mycket det snurrar i mitt huvud. Så när jag planerar miljoner saker så tar han tag i en så jag kan fokusera vidare.
Med andra ord. När jag kommer hem ifrån stallet. Har han storstädat och även lagat mat.
Vilken pappa jag har. Den bästa faktiskt!

Så himla bra kväll det blev.
Dessa personerna, (och ja några till såklart. Vi saker tre personer till i detta släktet.) dom är min absoluta trygghet.

Halv tre somnade jag. Men det var helt klart värt det.
Fick dessutom en låååång sovmorgon imorse. Till och med en film i sängen på morgon. Det är vardagslyx!

Det är mycket som händer på kort tid men jag fullkomligt älskar det.
Take care!
XOXO

Gillar

Kommentarer