Yr och konstig

I natt eller iallafall igår kväll var jag jätteyr. Jag trodde ärligt att jag skulle dö eller iallafall behöva åka in till sjukhuset och akuten.

Det kändes som att jag ville kräkas och mådde pyton. Jag hämtade en hink att ha vid sängen ifall jag skulle kräkas, men gjorde det inte.

Jag trodde inte att jag skulle kunna sova eftersom jag var så yr och mådde så dåligt. Jag kände att det var bättre imorse när jag hade sovit till ca 10:00. Jag började dagen med att glo i mobilen och kolla nyheter som alltid varje morgon, sedan en sväng på Instagram. Det där tog säkert 40 minuter och så ringde en för att prata en snabbis.

Efter att jag ätit frukost och kollat på senaste avsnittet av Bonusfamiljen, så gjorde jag det jag skulle och satte mig sedan vid datorn för att redigera lite bilder från helgen. Jag känner nu att yrseln i hjärnan har kommit tillbaka och jag orkar inte resa mig från sängen just nu. Att fixa någonting att dricka, är det inte tal om för mig just nu.

Jag tänkte bara informera, så att du vet ifall det tilltänkta inlägget inte kommer idag som planerat. Jag var faktiskt ett inlägg med bilder från helgen som jag tänkt lägga upp, men det blir inte så just nu.

Är jag yr, så kan jag inte redigera klart bilderna i Photoshop med datorn. Får vänta ett tag med det.

Ha förståelse är du snäll och förvänta dig ingenting, innan jag mår bättre.

Gillar