Volymverktyg för hästsvans

Nu har inte jag långt hår, så jag kan inte visa på mig. Therese Lindgren tipsade om denna i sin senaste video, som du kan se här under. Jag är inte sponsrad eller har något samarbete. Tänkte bara att det vore skoj att visa er ändå.

Som Therese berättar i videon har Glitter ett schysst erbjudande som innebär att om du uppger rabattkoden THERESEPONYTAIL i butik eller online får du ett paketpris på de fyra produkterna hon visade upp i videon, nämligen; hårborsten, tuperingskammen, hårsnoddar och ponytail tool för 200 kr (giltig i Sverige t.o.m 5 juli). Beställer du online får du dessutom fri frakt.

Sätt videon på 1:32, så kommer du direkt till det jag tipsar om i detta inlägg och kan se hur man använder det där volymverktyget.

Färgen på volymverktyget kan vara antingen transparent eller ljusbrun. Therese använder sig av den transparenta.

Liten kostar 90:- och stor kostar 120:-

Volymverktyg för hästsvans - Ett hårverktyg i plast för att få wow-effekten på din hästsvans! Verktyget fungerar genom att trä igenom den runda delen mellan hårsnodden på din hästsvans för en fylligare look och mer volym.

Orkar du inte kolla igenom Therese video, då kan du se hur man gör via denna video!

Vill du ha den klassiska hästsvansen? Köp kitet som ger dig extra volym hos Glitter här. Kitet innehåller tuperingsborste, volymkudde, 10-pack hårsnoddar och det där volymverktyget för hästsvansen.

Börja med att tupera överhåret och placera en volymkudde bak på huvudet, under överhåret, för att maximera volymen.

Samla allt hår och sätt upp i en hög hästsvans.

Dela hästsvansen och lyft upp den övre delen och sätt in Volumizing Ponytail tool med den runda delen inåt, genom hårsnodden. Släpp ner överhåret och täck hela verktyget med hår.

Ta en hårslinga från understa delen av hästsvansen och vira runt hårsnodden för att täcka den helt. Nåla fast håränden diskret. För ännu mer volym, tupera hästsvansen!

Bilder texter och videos lånade hos glitter.se, Therese Lindgrens YouTube-kanal och glitters kanal på YouTube

  • Tips
  • 369 visningar

Gillar

Kommentarer