Vattenträning

Denna kväll har jag varit på vattenträning igen. Lika kul som förra gången, men ack så mycket jobbigare för mig. Det ska vara jobbigt, så man vet att man gjort något bra tycker ju jag, annars kan man lika gärna stanna hemma.

Jag minns inte, men det kändes som om det var två omgångar med tabata och det kanske var så också? Jag vet inte.

Vill du veta vad tabata är för något, läs här. Man behöver inte bara göra övningen på gymmet, man kan också som vi gör ibland och köra den när man har vattenträning.

Det var ett riktigt skönt pass faktiskt och det bästa är bubbelpoolen som avslut. Denna gång var vi 3 pers i bubbelpoolen, vilket jag tycker är skönt. Man behöver ju inte trängas då.

Jag satt även någon minut i bastun också, vilket var himla skönt efter duschen.

Jag hade ingen jag kände med mig, men det gick ju bra i alla fall. Hade min pappa som gick för att möta mig i regnet när jag slutade. Hade ringt mamma och frågat om pappa kunde möta mig efter passet, eftersom jag inte hade något sällskap och vill inte gärna gå själv på gatorna i centrum när det är mörkt och klockan är vid 21-tiden.

Det var fortfarande bara en ledare där idag, eftersom den andra hade tagit sig från Luleå till Kiruna nu och var där. Fick veta att hon kommer tillbaka nästa vecka. Den vi hade nu är inte heller dålig, bara att de har lite olika upplägg på sin träning. De brukar annars turas om under passet, vilket också är himla skönt.

Vi brukar inte ha ett stående schema för varje gång hur träningen ska gå till, utan det blir olika övningar varje gång. Inget fel i det tycker jag, det är skojigt ändå.

Det var på håret som man säger att jag kom ut från damernas duschrum, annars hade två killar i tonåren eller liknande kunnat gå in där. De stod och pratade med varandra när jag kom ut och skulle till bassängen - Dit ska inte vi sa en av de och så gick de som tur är mot rätt duschrum.

Gillar