Värme på väg?😏

Härligt väder ute, men bara -0,3°C. Det är ändå strålande fint och blå himmel.

Jag har faktiskt inte så farlig träningsvärk som jag trodde att jag skulle ha, eftersom att jag tränat två gånger den här veckan. Det kändes verkligen igår när jag tränade och skulle göra armhävningar, att jag hade muskler vid sidorna av armhålorna. Jag bet ihop och körde ändå, även fast det gjorde grymt ont... eller inte grymt ont, men det kändes i alla fall att jag har muskler där.

På vägen hem från jobbet träffade jag på min förra promenadkompis och kände en stor längtan efter honom igen. Han är en vit japansk spets och det var så grymt länge sen jag gick med honom att jag inte kommer ihåg när det var. Han kände igen mig och började stryka sig runt mig för att jag skulle klappa honom, vilket jag gjorde med glädje. Han var ute på promenad med sin mattes farsa. Mattens farsta trodde fortfarande att jag hade min hund kvar.

Ni som inte hängt med i svängarna eller är nya i min blogg, kanske inte vet att jag hade en hund i februari i fjol och fick göra mig av med den efter sex dygn. Jag klarade inte av det på grund allergi och mådde så dåligt att jag fick svårt att andas. Jag tycker då det var rätt beslut av mig att lämna tillbaka hunden till uppfödaren, för att någon annan skulle kunna ta hand om henne.

Jag berättade ju som det var, att jag fick lämna tillbaka henne på grund av allergi. Men jag sa också att jag längtar efter att få promenera med den där japanska spetsen och det sa mattens farsa att jag kan få göra, om jag hör av mig för att se om hunden är hemma. Oftast bor hunden med sin matte och hennes sambo ca 1,5 mil från mig. Då är det inte lätt att låna för promenad. Jag får höra av mig för att se om jag kan träffa honom något framöver, alltså hunden och ta en lång och härlig promenad.

Gillar