Världsstjärnan Flo Rida till Eurovision

Hallå därute i din berömda holken. Jag har läst någonting som jag tycker är rätt fascinerande.

Det jag läste är att den amerikanska världsstjärnan Flo Rida kommer att vara med i ESC (Eurovision song contest) i år.

Det är nämligen landet San Marino som kommer ha med artisten i sitt bidrag. Bidraget heter "Adrenalina" och framförs av samma artist som skulle tävlat förra året, nämligen Senhit Zadik Zadik mer känd som Senhit.

Det är alltså så att San Marinos låt kommer att framföras av Senhit feat. Flo Rida i Eurovision. Med förbehållet att alla inresetillstånd och karantänregler och andra eventuella coronabegränsningar inte sätter käppar i hjulet så klart.

Här under är bidraget som San Marino tävlar med i år

Bidraget ”Adrenalina” är dessutom skriven av ett gäng välkända låtskrivare, där de flesta är svenskar. Joy Deb och Linnea Deb som bland annat skrivit Måns Zelmerlöws Eurovision-vinnare ”Heroes” och som dessutom är inblandade i de topp-tippade Melodifestival-låtarna med Tusse och Eric Saade i årets tävling. De låtarna har även Jimmy ”Joker” Thörnfeldt varit med och skrivit. Joker är inblandad också i Senhits och Flo Ridas låt.

Det som kanske sticker ut allra mest är att Suzi P som tävlade i melodifestivalen förra året (lillasyster till tvåan av "Idol 2020" Paulina Pancenkov) är med som låtskrivare till San Marinos Eurovision-låt med världsstjärnan Flo Rida.

Även Malou Ruotsalainen, Chanel Tukia och Kenny Silverdique har varit med på bidraget tillsammans med danska Thomas Stengaard.

P.S Text och fakta lånad hos schlagerbloggen

#bestofnouw #nouw_blogger #nyttinlägg #nyttinläggpåbloggen #nyttblogginlägg #personligblogg #personligt #personligblog #personligblogg #personligblogger #personligbloggare #bloggplatform #bloggtopplistan #blogg #inlägget #blogginlägg #ettbrablogginlägg #bloggareisverige #bloggare #cool #coolt #jaghardetganskabra #jagärdenbästa #bloggtips #bloggplatform #bloggtipsinlägg #musik #musikk #musiktips #musikkglede #musicislife #music #musictips #musicmakesmehappy #esc #eurovision #eurovisionsongcontest #rotterdam #netherland #netherlands #europa #europe

Gillar

Kommentarer