Varit på vift i 3 dagar - Aspergers Syndrom

Hallå där!

Jag har varit helt trött, slut och orkeslös hela dagen. Det har att göra med min diagnos Asperger Syndrom. Jag tar ju in allt med syn och hörsel samtidigt, vilket gör allt ännu värre faktiskt. Nej, inte värre kanske, men ändå gör det mig trött och slut.

Jag känner att jag inte orkar hitta på någonting idag och har heller inte gjort det. Jag menar det har varit så varmt också + att jag har hållit igång i flera dagar, så jag behöver verkligen vila.

Jag har gjort utflykter i 3 dagar och då har både syn och hörsel gått på högvarv. Jag tar ju in allt hela tiden, vilket gör att jag blir mer trött och slut. Sedan har vi ju den här värmen på det hela, vilket också gör sitt till. Jag känner hur tusan ska jag orka med att göra saker flera dagar i rad? Hjärnan strejkar ihop och jag behöver ta det så lugnt jag kan, för att vila upp mig, äta och dricka något som ger energi och sova hela dagen nästan.

Det är inte många knop jag gjort idag kan jag ärligt erkänna. Är man trött och slut, har man rätt att få ta det lilla lugna med allt och särskilt när det är varmt utomhus, så varmt att man håller på att ge upp. Har man även en diagnos som grädde på moset, så blir ju saken än jobbigare.

Jag brukar säga att när mina ben är ganska trötta eller rättare sagt hela jag, då känns det som om benen är som överkokt spaghetti eller som jag säger "Det känns som jag går på moln". Den känslan du vet, när man går på ingenting och det blir jobbigt att fortsätta, på grund av ingen energi. Även om man vet att man får vila om bara någon minut och fylla på med ny energi. Därför jag tar alltid med mig någonting att kunna äta på under tiden jag går, om det känns som om det behövs mer energi. Kanske nötter, choklad eller någonting lätt den vägen. Bara så att jag får mer energi att orka fortsätta och inte ge upp halvvägs, för att energin inte finns där.

Gillar