Varit där flera gånger förr

Hallå i den berömda holken. Nu är det ju inte så att jag ska bli medlem på någon sida, för att försöka hitta vänner och så vidare. Det är liksom inte därför jag kollar på sidor där folk söker vänner osv. Jag är bara där för nostalgi. Vi blickar bakåt och tittar i backspegeln kanske man skulle kunna säga.

När jag är inne och tittar på en specifik sida, så ser jag att det nästan bara är folk i 20-årsåldern där eller liknande. Varför finns det inga i min egen ålder som söker någon vän eller liknande? Är det så att alla "äldre" om man nu kan kalla mig äldre redan har en massa vänner att umgås med? Jag vet inte riktigt vad jag ska tro om det faktiskt.

Jag är inte särskilt sugen på att hitta vänner på den där sidan jag är inne på, men jag bara tittade ändå och tänker tillbaka till när jag hittade en jättefin kille att chatta med från den där sidan 2018. Vi hade väl inte så mycket gemensamt eftersom han hade 8 år kvar tills han var 50. Men vi hade trevligt med våra chattstunder på KIK, vilket jag på den tiden var medlem på. Nu för tiden använder jag inte den chatten och kommer aldrig till att använda den heller igen. Den här killen hade fast jobb, bodde för sig själv och ja, jag gav nog ut lite för mycket info om mig själv till honom. Han gav mig ingenting av sig själv, var mest hemlig.

Nej, vi sexchattade aldrig eller visade ens ansiktsbild på oss själva för den andra personen. Det var liksom så att vi litade på varandra ändå. Ja, den tiden var mysig. Tyvärr levde jag mig så mycket in i det där att jag blev helt förändrad mot min familj och ville mest bara vara för mig själv, så att vi kunde chatta tillsammans. Han hade inte förhållande och inte heller jag, så vi chattade på dagtid då han jobbade och på kvällstid mm. Hela tiden chattade vi och den biten kan jag sakna. Jag kan liksom sakna honom och det vi hade tillsammans, även om vi mest "rollspelade" mellan varandra. Jag är liksom en sådan person att jag gillar att skriva, fantisera och så vidare, det var han jättebra på och hängde med i det jag skrev om. Det var liksom det vi körde på när vi väl skrev med varandra, förutom att vi frågade den andre hur dagen varit, hur vi mår osv. Ja, det formella.

Jag har "rollspelat" sådär via text sedan tonåren, om jag minns rätt. Jag tycker det är väldigt roligt med det där, eftersom man får tänka till, skriva och fantisera fritt. Ja, utifrån ett specifikt ämne. Aldrig att jag har "rollspelat" om varken drakar och demoner eller fantasi. För mig var det mer verkligheten som gällde.

Igår hittade jag ett gammalt rollspel som jag sparat ner för många år sedan, då MSN messenger fanns och det bara var att kopiera allt som fanns och klistra in i ett dokument där man skriver text. Jag kände där någonstans att jag gärna skulle vilja köra rollspel igen, men inte med vem som helst liksom. Jag minns ju hur spännande det var och hur mycket jag fick ut av det själv. Jag älskar ju att fantisera, se vad den andre skriver och sedan skriva vad min karaktär gör, svarar på tilltal och så vidare. Det var liksom någonting jag brann för ett bra tag.

Jag kunde gå all in i det där, så att jag knappt sov någonting på nätterna, började må dåligt och 2018 med den senaste personen jag rollspelade med, så blev jag deprimerad, mådde så dåligt att jag inte orkade tänka klart och så fort jag var någonstans (hos mina föräldrar) så vill jag bara gå hem för att kunna fortsätta med mitt rollspelande.

Tack och lov har jag inte rollspelat någonting sådär via text sedan december 2018. Det skulle vara kul att få prova rollspela igen, men absolut inte på samma nivå som då. Det gick där och då över styr. Man kanske inte bör hålla på med den typen av rollspel via text när man är i min ålder? Jag vet inte, men jag kan fortfarande bli sugen att skriva egna små berättelser som jag sparar i datorn, men det var ju ett tag sedan jag skrev någonting själv.

Det som sårade mig mest var att personerna jag chattade med till en början inte kunde tänka sig att chatta om de inte fick se bild på mig eller så trodde de inte att det var jag på bilden när jag mot all förmodan skickade bild. En del av dessa killar var så elaka att de skrev "Ugly as fuck" eller "Så ful att jag vill spy". Det är ju lite så med internet att man ska vara försiktig med vem eller vilka man väljer att dela bilder mm till. Jag brukade ibland skriva minns jag "Du kommer inte att få se så mycket som ett hårstrå av mig, varken på bild eller i cam". En del accepterade det, medan vissa påstod då att jag inte var en tjej, att jag var en bög eller en man. Hur kan man tro någonting sådant, bara för att man inte vill visa en bild på mig själv? Som det är nu har jag ingen webbkamera i min dator, vilket är himla skönt på många plan tycker jag. Dels kan inte hackare ta sig in i datorn för att kunna se mig och dels behöver jag inte längre tänka mig för hur jag är klädd framför datorn.

Har du rollspelat sådär som jag gjort någon gång, via text?

#bestofnouw #nouw_blogger #nyttinlägg #nyttinläggpåbloggen #nyttblogginlägg #personligblogg #personligt #personligblog #personligblogg #personligblogger #personligbloggare #bloggplatform #bloggtopplistan #blogg #inlägget #blogginlägg #ettbrablogginlägg #bloggareisverige #bloggare #cool #coolt #jaghardetganskabra #jagärdenbästa #rollspel #text #texter

Gillar