Varför ska man blogga?

​Har fått reda på att det är folk, liksom mig som funderar på att sluta blogga. Ja, varför ska man fortsätta om man bara får skit kastad i ansiktet?

​Det är en person som gång efter annan snor inlägg av mig, lägger ut i sin blogg och tar själv cred för dessa. Hur sinnessjukt är inte det?

Här sliter jag hårt för att få min blogg att funka och vad händer? Jag blir ständigt knäppt på näsan av en person som det första personen gör när den blivit avstängd här på nouw skaffar en ny blogg och snor inlägg efter inlägg av mig till sin blogg. 

Det vore ju konstigt om personen snodde hela inlägg från mig, men delar i alla fall. Jag fattar inte vad man får ut av det? Jag känner det som om jag lägger ner tid och energi på ingenting. Vad får jag för det? Jo, jag blir ständigt slagen i ansiktet, trampad på och det får mig att känna mindre värde som bloggerska.

Funderar på att sluta blogga, kanske även sluta på andra sociala medier? Ingenting jag vill göra, men kanske måste göra det för att få ett slut på stölden av mina egna inlägg.

Är det inte lite det man får räkna med som offentlig person? Jag tycker inte riktigt det. Inte är det rättvist heller. Varför ska jag just bli drabbad?

Haft kontakt med en tjej som inte längre är lika drabbad som mig, men ändå hjälper hon till att anmäla inlägg som blivit stulet från folk, även om det inte är henne det drabbar. Det kallar jag bloggvän.

Kanske dags att vandra vidare från bloggen, på gott och ont. Känner mig verkligen inte motiverad till att fortsätta, när inlägg gång på gång blir stulet.

Vad är det som gör att just jag orkar fortsätta? Nä, just det... man kommer till ett vägval, där man tvingas välja den rätta vägen. Ja, bloggen var en härlig erfarenhet, men nu är det kanske över? 

Får ta mig en riktig funderare på det och tror just nu att det är bäst att lägga ner bloggen helt, eftersom den där jäkla människan inte kan låta sin klåfingriga händer låta bli att kopiera från andra. Snälla, skriv själv.

Allt den personen gör är att kopiera från andra, ibland bara ändra enstaka ord och sedan ta åt sig äran för ett inlägg när det kommer en kommentar. Det osar falskt lång väg. 

Skärpning för fan. Personen har bloggat under olika namn i två års tid. Blir bloggen borttagen, så görs det en ny helt enkelt. Varför inte bara komma med något eget? Jag bara undrar.

Is this the end for me? Jag tror liksom det, men vill egentligen inte. Känner som det är nu att jag inte kan vara så personlig som jag vill, lägga upp mina egna tankar och funderingar, vilket är synd. Skulle det inte vara för den tjuvaktiga personen, så skulle jag mer än gärna fortsätta blogga.

Tack till alla som på ett eller annat vis meddelar mig om eller när ett inlägg blivit stulet från mig, så att jag kan ta till åtgärder. Det värmer mig.

Jag kommer alltid åt din blogg på ett eller annat vis. Jag vet att det är du, även om du blockar mig det första du gör när du skapar en ny blogg. Du är så påkommen med det du gör.

Kram till alla mina snälla, trevliga bloggläsare och medmänniskor där ute i cyberrymden, ni betyder så otroligt mycket för mig. Utan er, inget mer bloggande från mig. Tack för det ni gör för mig, från botten av mitt hjärta... tack!

  • Tankar
  • 133 visningar

Gillar

Kommentarer

Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Är det samma människa som stulit inlägg från mig och Lifeandkids?
nouw.com/jenniferofhbg
mynameisjossan
mynameisjossan,
Samma hela tiden bara ny adress till bloggen när den gamla blir borttagen
nouw.com/mynameisjossan
mynameisjossan
mynameisjossan,
Tror inte det jag heller. Tyvärr
nouw.com/mynameisjossan
Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Okej.. ja då är det samma. Vi blir nog tyvärr inte av med henne.
nouw.com/jenniferofhbg
PiimPiina
PiimPiina,
Tycker det är tråkigt du ska ge upp ditt bloggande för en människa är patetisk liksom. Kämpa på. 😊
nouw.com/piimpiina
mynameisjossan
mynameisjossan,
Tack så otroligt jättemycket. Nej, man ska egentligen inte bry sig, men lätt att man gör det. Tack för de rara orden
nouw.com/mynameisjossan
mynameisjossan
mynameisjossan,
Tack snälla rara för underbara ord liksom, försöker att kämpa på även om det går i motvind
nouw.com/mynameisjossan