Vann rätt person?

Igår kväll såg jag idolfinalen på TV och nu är frågan vad jag tycker om vinnaren.

Jag kan ärligt och uppriktigt säga att jag tycker att Chris gjorde vinnarlåten bättre än Hanna. Han framförde den på ett vis som gjorde den mer rättvisa, även om Hannas version inte heller var dålig. Men den kom mer till sin fulla rätt med Chris, på grund av hans mäktiga röst och starka ton.

Jag har ingenting emot någon av dem och tycker de båda förtjänade en plats i finalen. Det har gått riktigt bra för båda genom hela säsongen och de har fått bra kritik från juryn nästan varje gång också. Inte mer än rätt att de två skulle stå mot varandra i finalen.

Jag har länge trott att Chris skulle ta hem hela alltihop och det gjorde han också. Det gör att jag har haft rätt i min gissning.

Båda två är sjukt bra talanger på olika vis och ja, Hanna är en välförtjänt tvåa om man ser det så. Jag hoppas på mer i musikväg från båda två faktiskt.

Undrar nu vad framtiden har att erbjuda dessa två. Att Chris nu kommer få åka iväg till Los Angeles och ett skivkontrakt. Det är inte fy skam detta. Inte illa pinkat av en trähäst.

Stort grattis till vinsten Chris Kläfford och även stort grattis till Hanna Ferm som kom tvåa.

Gillar