Väldigt rolig lördag

Igår var jag sjukt trött när klockan ringde 9:00. Det var då bara att masa sig upp, stänga av alarmet i mobilen, fixa frukost och göra mig redo för dagen. Bowlingturnering (länsturnering) i Bosveden stod på schemat. Du hittar hemsidan här.

Sagt och gjort, jag valde att göra mig redo för den där dagen. Efter att jag ätit frukost och gjort mig i ordning, var det bara att dra mot jobbets buss, där vi skulle åka vidare för att hämta resterande gänget.

Vi bowlade mot folk från både Härnösand, Kramfors och Örnsköldsvik (Ö-vik).

Jag hade mitt lag Timrå med mig och det var riktigt kul. Vi skulle spela två serier, sedan tog vi det lugnt, drack läsk och bara myste där i hallen, genom att prata med varandra.

Jag vann mot de två som spelade i mitt lag. Jag vann med 202 poäng mot 195 och 170. Det viktigaste var att vi skulle hinna spela två serier, vilket vi då gjorde.

Maten vi fick var tacobuffé. Det säger ju de flesta inte nej till och det gjorde ju ingen heller. Alla åt för allt vad de orkade kändes det som.

Riktigt trevlig dag var det och på kvällen orkade jag inte äta någon middag, vilket är förståeligt.

Jag var bara så yr och trött när jag kom hem, att jag sov några timmar och sedan var jag mest yr hela kvällen. Det var bara till att ligga i soffan, dricka läsk och glo på tv.

På det nya stället finns det inte så många banor, så man får spela såhär litet. Det gick ju bra ändå.

De som inte kunde spela vanligt, fick använda denna drake att lägga klotet på och köra den vägen. Jag behövde ingen sådan, jag körde vanligt.

Det är bra att det finns hjälpmedel, om det behövs.

När vi kom ut från bowlinghallen, så fick vi oss en överraskning. Det hade snöat. Jag vill inte ha snö, men det blir ljusare och finare på marken av det, när det är så mörkt och trist annars denna årstid.

Gillar