Vad ska man säga?

För en vecka sedan, precis en vecka sedan också, så fick jag ångest av att en släkting kom hit till mig och stod på min hallmatta i 5 minuter lite drygt. Släktingen skyllde på samma sak som varje gång, att det är lunch på gång henne (personen är pensioner). Därför har personen inte tid att stanna och skulle även på ett ärende medan sambon fixade lunchen.

Jag fick sådan ångest att mamma fick gå hem från jobbet, för att vara med mig och jag kunde knappt andas. Hon fick hjälpa mig att komma tillbaka till mitt rätta jag igen.

Mamma ringde till min pappa (mina föräldrar bor ihop och jag har samma förälder som min syster) och frågade om han kunde komma tidigare från jobbet för att vara med mig, så hon kunde gå tillbaka till sitt arbete. Det kunde han, som väl är. Jag gillar inte att vara ensam när jag får ångest.

Mamma ringde upp den där släktingen och pratade. Vet inte vad som hände, men det bröts i alla fall efter någon minut. Trodde väl att budskapet skulle gått fram ändå, men nej.

Precis idag ringer det på dörren vid 10-tiden. Det rings inte bara en gång, utan flera ringningar på varandra och så smälls det i brevinkastet till min dörr.

Efter en liten stund gick jag upp för att kolla vem det kunde vara. Jag såg då vem det var, men ville inte med risk för att få ångest igen öppna. Personen öppnade mitt brevinkast och ringer på igen efter att jag tittar vem det var.

Senare nu på eftermiddagen var jag ut och tittade om det var någonting på dörren och fick se detta paket som satt fast på dörren. Himla skit och dålig stil att komma hit, när man inte vill ha någon kontakt. Varför kan man inte respektera att man inte vill ha någonting med personen att göra? Varför inte bara finna sig i det? Önskar ny portkod, så att den där inte kommer in längre.

Mamma har lovat att hon i eftermiddag ska ringa till den där personen och prata igen. Tydligen har det ju inte gått in när de senast pratade. Personen förstår inte vad som gäller och hur jag vill ha det eller skiter i att respektera.

Gillar

Kommentarer

malinedlund
malinedlund,
Lät inte som en bra dag.. :/
nouw.com/malinedlund
mynameisjossan
mynameisjossan,
Mamma ringde ju till den här slöktingen och förhoppningsvis förstår personen och lämnar mig ifred
nouw.com/mynameisjossan