Vad jag aldrig någonsin kommer blogga om

Bloggar aldrig om detta

Jag älskar att blogga, men det finns saker jag aldrig kommer att lägga min tid på att blogga om. Det intresserar mig inte det minsta och det kommer jag inte heller att lägga min tid och mitt fokus kring.

Sex och samlevnad

Jag tycker inte det är någonting att blogga om, eftersom min blogg inte riktar sig åt det hållet. Jag är ingen läkare eller sex och samlevnadsexpert.. Det är heller inte intressant att gå igenom olika förhållanden, eftersom jag inte finner något nöje i det. Jag är ingen expert när det kommer till ämnet och därför vill jag inte blogga om det.

Mens

Det är inte relevant huruvida jag har mens eller inte, vilka bindor, trosskydd och annat sådant jag använder. Jag vill inte att min blogg ska gå in på det där, eftersom det inte intresserar mig. Du behöver inte ha koll på när eller om jag har mens. Min farmor hade stenkoll på när jag hade som hon kallade det "skroteriet". Hon kunde säga till mig på telefon när vi pratade "Har du skroteriet?". Det var då det och nu är hon död sedan slutet av september 2014.

Ekonomi

Ekonomi är inget ämne jag tycker om att diskutera vitt och brett, bara för att folk ska kunna se vad man har för tillgång eller inte. Måste man låna pengar för att få det att gå runt eller klarar man sig ändå? Ja, det är något jag inte kommer låta er här ta del av att få veta. Jag har pengar så jag klarar mig med hyra, att kunna unna mig och det är liksom det. Alla behöver inte vet allt om detta.

Det finns säkert andra ämnen som jag inte heller tar upp med er här på bloggen. Du kanske trodde att jag är som en öppen bok, men det är jag absolut inte och kommer aldrig till att vara heller här i bloggen i alla fall. Känner man mig i verkliga livet, då kan jag berätta desto mer om mig själv.

Bilderna har jag lånat via Google

  • Tankar
  • 154 visningar

Gillar

Kommentarer