Under 100:-

Här kommer jag med tips på saker under 100:- igen. Det var inte så länge sedan jag lade upp en liknande, men med andra prylar och tips. Har kommer det en ny under 100:-

Jag har inget samarbete med roliga prylar på något vis, så nu vet ni det.

TOALETTBORSTE FLAMINGO 99:-

Man kan tro att toaletten blir ren när man har använt en gammal hederlig toalettborste. Då har man uppenbarligen aldrig provat att köra ner en flamingo i toaletten för att sköta rengöringen. Du kommer att bli förvånad över vilka underverk den ståtliga fågeln kan genomföra.

Storlek: Ca 40 cm

STRESSBOLL SNOPP 79:-

Något som lugnar ner en, som inte är helt okej att göra bland folk, är att bara sätta ena handen på kronjuvelerna. Så vad gör man då när man verkligen behöver lugna ner sig så man inte sliter håret av sig?

Du plockar fram Stress-snoppen! Kläm, dra, kasta, ja gör vad du vill med den! På nolltid kommer du ha lugnat ner dig och inte längre känna någon stress.

Mått: 14 cm höjden, 7 cm bredden

STRESSTICLES 99:-

Vi vet inte om vi ska kalla det för stressboll eller stressbollar. Det är kanske oväsentligt men något vi vet är att det alltid är skönt med en stressboll när man behöver svalka ner humöret eller sänka stressnivån.

SMYCKESVÄSKA FLAMINGO 59:-

Många töser må tro att de är bra ståtliga och eleganta. Men de vet inte vilken hållning man egentligen bör ha för att verkligen visa klass och skönhet. Det finns en fågel i djurriket vi alla bör ta lektioner om elegans ifrån. Kungen av dammen – Flamingon!

Bli lika vacker som den rosa fågeln med denna sminkväska. Ett bra knep för att likna en flamingo lite mer är att stå på ett ben i vatten. Det får igång alla killar!

Mått: 7 cm Hög - 12 cm Bred
Material: Polyuretan tyg

SJÄLVLYSANDE DINOSAURIER 39:-

Vanligtvis brukar man blicka upp mot stjärnorna men visst hade det varit betydligt roligare att blicka upp mot dinosaurier? Nu kan du äntligen göra just detta. Dekorera hela rummet med massa sköna självlysande dinosaurier!

Storlek: ca 15 cm
8 st olika dinosaurier

SKRIVBORDSFISKE 79:-

Spenderar du merparten av arbetsdagen i diverse fiskeforum på nätet eller kanske bara stirrar blankt in i skärmen och räknar sekunder?

Det låter som det kan behövas lite underhållning som kan få tiden att gå lite snabbare. Få saker passar då bättre än lite skrivbordsfiske. Placera ut fisk-gemen och använd kroken på pennan (fiskespöt) för att fånga in fiskarna.

Innehåller: Pennfiskespö med krok, 10 st gem-fiskar och ett 100-sidigt anteckningsblock formad som en damm

VÄRMEKÄNSLIG MUGG MUSSE PIGG 99:-

Njut av en kopp varm dryck tillsammans med världens mest kända mus. Muggen ändrar skepnad när du häller i varm dryck.

Officiellt licensierad produkt
Rymmer 325 ml
Ej lämplig att rengöra i diskmaskin

CHOKLADSARDINER 75G 89:-

Har du någonsin fått en burk sardiner i present? Det är såklart inte omöjligt men vi har en känsla av att just den presenten hör till ovanligheterna.

Nu kan du äntligen ge bort en burk sardiner till någon utan att det blir dålig stämning. Dessa sardiner är nämligen inte riktiga fiskar utan riktigt smaskiga chokladbitar.

Ingredienser: Socker, kakaosmör, HELMJÖLKSPULVER, kakao, emulgeringsmedel: rapselicitin, boubon vaniljstång. KAN INNEHÅLLA SPÅR AV NÖTTER OCH GLUTEN
ALLERGENER: MJÖLK, NÖTTER, GLUTEN

Gillar

Kommentarer

Marit1998
Marit1998 ,

Roliga saker du publicerar som tex snoppen 🤣

nouw.com/marit1998