Umgänge med bästa vännen

Idag har min bästa vän bjudit ut mig på lunch., för att jag fyllt år. Vi tänkte först GrankottenNorra Berget, men det var inte öppet när vi kom dit.

Vi bestämde då att vi skulle luncha på stan istället. Det blev Ågläntan, som vi slutligen bestämde oss för. Maten var inte alls god. Jag valde vitlöksmarinerad fläskfilé med kalvsky & stekt potatis. Inte direkt jättegott. Själva fläskfilén var torr, såsen var för tråkig och potatisen smakade som om de var från igår. Upplägget på tallriken såg inte heller inbjudande ut.

Min kompis tog en laxfjäril på salladsbädd & kall romsås. Hon tyckte inte heller det var någon höjdare. Såsen var smaklös och lös som vatten.

Nej, jag kan säga att jag aldrig kommer äta där igen. Jag ger inte alls mycket för det där stället, tyvärr. Själva stället ser väldigt mysigt ut, om man ser det utifrån i alla fall.

Därefter var vi hem till min kompis dotter, för att få träffa barnbarnen. Sonen hade precis kommit hem från förskolan och dottern hade precis sovit en sväng. Sonen blir 6 år i början av december och dottern är 8 månader. Hon var blyg och lite rädd för mig till en början, men sedan kunde jag hålla henne utan problem. Hon blev så ledsen när hennes mamma gick iväg och hon inte såg henne hela tiden.

Jag och sonen spelade på gamla NES, med spelet Super Mario Bros. 3, vilket jag också hade då jag var barn.

Jag fick en födelsedagspresent från min kompis dotters familj, eftersom jag fyllt år liksom. Det jag fick var saker från The Body Shop, så som ett par skrubbhandskar och en duschsvamp.

Fick även en dryck, som jag inte tror finns på The Body Shop. NOA Relaxation Elderflower & Rhubarb är en örtdryck med smak av fläder och rabarber. Drycken innehåller extrakt av citronmeliss och ett grönt te-extrakt med L-Theanin motsvarande 15 koppar grönt te.

En flaska NOA Relaxation innehåller 200 mg extrakt av grönt te och 50 mg extrakt av melissa.

Drycken är fri från koffein.

Det känns att jag fortfarande har sorg efter hunden Frida, eftersom jag är ledsen inuti hjärnan. Jag mår dåligt, mår jätteilla, det snurrar i skallen och jag har ont i huvudet, utanpå pannan. Jag känner mig inte alls glad och uppåt, men blev lite roligare när jag kom iväg till mina vänner.

Här kan du läsa om vad jag skrivit om Frida i ett fint inlägg. Det är naturligt att känna sorg tycker jag, det har man rätt att få göra då och då.

Jag känner inte att jag orkar med någon träning med Core ikväll, på grund av att jag mår illa och allt det där jag precis delgav er.

Gillar

Kommentarer

charlottelinden
charlottelinden,
Vilken mysig julbakgrund du har! 😃
nouw.com/charlottelinden
mynameisjossan
mynameisjossan,
Man tackar. Hittade den på Google
nouw.com/mynameisjossan