Trött, sliten och Nintendo Wii

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är på topp med dig. Det är okej med mig, men är bara så trött.

Jag släkte ungefär vid halv ett inatt, tänkte att det är ändå helg. Det får jag sota för just nu. Så trött är jag, att jag behöver sova vidare ett tag.

Idag har jag inga särskilda planer för dagen, vilket är skönt i sig tycker jag. Är man trött, då orkar man ingenting. Det är då till att vara gnällig för minsta lilla sak som blir fel eller gör att jag inte orkar mer.

Igår spelade jag detta spel på mitt gamla Nintendo Wii, som bor hos mina föräldrar eftersom jag själv inte har någon plats för det.

Jag är glad över att mitt Wii kan bo hos mina föräldrar när de ändå har ett rum över med en tv som är för gammal för att man ska kunna ha några tvkanalar i den. Det är då bra att den kan användas för mitt Wii, istället för att bara stå där och samla damm.

Själv har jag lite väl trångt hemma hos mig för att kunna dansa eller röra mig, om jag skulle ha mitt Wii hemma hos mig. Det är även så att jag inte har någon plats att ställa själva konsolen. Där jag hade det förr, där behöver min router från Comhem stå.

Här under är trailer till spelet, som är från 2011.

Hoppas att du får en fin dag med allt du tar dig för och ett bra avslut på veckan.

Nu tänker jag vila ett tag, så att jag orkar komma igång med någonting igen. Vill inte vara trött och slut så länge till.

Gillar