Trött i ögonen

När jag satt och pysslade med min senaste header, så började datorn krångla igen. Inte första gången den gjorde det, tyvärr.

Jag fick upp den här rutan och vet inte vad det kan vara för något som har kommit in i min dator. Har Googlat på det, men blev inte direkt klokare.

​Skulle behöva veta om det är ett virus eller någonting som tagit sig in i min kära dator. Jag kan inte hålla på med Photoshop, eftersom att när jag gjorde det så stod det sådär 3 eller 4 gånger och datorn startades om. Kan hända även om jag inte är inne i Photoshop också. 

Det är helt sjukt att det kan bli sådär med en dator. Det är väl inte Windows egen det där? Det känns inte igen som en del av Windows, men det kanske är det nya nu när man har Windows 10? Ingen aning och vill inte ha det fler gånger heller. Måste göra någonting åt det. 

Pappa ska försöka titta på det där i helgen och se om han kan få någon rätsida på det hela.

Själv ska jag göra en annan sak, kanske att den saken är roligare än att ägna sig åt datorn och dess problem? Det tror jag säkert.

Jag skulle ha fått göra den där saken idag, men jag jobbade och imorgon går det inte. Skönt att det snart är lördag och då kan jag få göra den där jätteroliga saken, som jag längtar efter och ser fram emot med glädje. Mer om det när det har hänt eller något.

Gillar