Träningspass slut

Hallå där ute. Denna kväll har jag varit på träning med Korpen här i Timrå. Det var riktigt skönt och trevligt som alltid, hur nu ett pass kan vara trevligt.

Under en övning mådde jag så illa, att det kändes som om det skulle komma upp något. Tack och lov gjorde det inte det. Jag drog ner på tempot, tog en klunk vatten och fortsatte igen. Skönt att få komma igång igen.

Passet kändes som om det gick lika snabbt som förra gången och varmt var det också. Folk är fortfarande rädda för Coronan tror jag, eftersom jag hörde att det i torsdags på ett cirkelträningspass hade varit 7 personer där.

Vi var 16 stycken på passet idag, om man räknar med två ledare. Annars var vi bara 14 stycken.

Det var verkligen skönt och behövligt med avslappningen på två minuter efteråt. Man fick i uppgift att tänka på absolut ingenting. Jag försökte så gott jag kunde och tycker att stundtals tänkte jag på precis ingenting, men kunde inte i hela två minuter. Har försökt lära mig hur man gör, vilket jag är glad för. Jag börjar nog förstå hur min hjärna funkar eller så var det en engångsgrej kanske? Vem vet.

Råkade glömma mina sandaler som jag har på mig utomhus och gick iväg i mina träningsskor, tur det inte var halt eller snö mm utomhus. Jag får se till att rengöra mina träningsskor så jag kan ha de inomhus nästa gång igen. Det var min kompis Cattis som messade och frågade om jag hade glömt de. Tänk på tusan att jag hade det, så hon tog de åt mig och jag får de imorgon, för vi kommer att ses på vattenträning då.

Vad är medelgympa?

Medelintensivt gympapass med extra knorr. Vi tränar kondition, styrka, rörlighet och enklare koordination innan vi varvar ner, stretchar och avslutar med en kort avslappning. Musiken lägger grunden och rörelseglädje är ledstjärnan.

Är du också sugen att träna i grupp?

För att minska smittspridningen, kommer det inte att vara något öppet hus, där man får prova på olika träningsformer, med olika gruppledare.

Terminen som vi kommer att ha börjar 31/8 och slutar 6/12, vecka 49.

Stanna hemma vid minsta symptom på förkylning. Tvätta alltid händerna före och efter passet. Ha gärna med en egen dyna.

Vill du träna med Korpen och bor i närheten av Timrå eller i Timrå. Spana in hemsidan här.

Gillar