Träning med Anita

Hallå i den berömda holken!

Ikväll var det åter dags för ett pass med träning. Det var Anita som hade passet idag, eftersom Pia är förkyld och hennes medelgympa uteblev därför.

Jag kan säga att det var lika kallt efter passet som innan vi började och mina armar kändes iskalla. Jag känner inte att jag blev särskilt varm och svettig av det där passet direkt. Jag kände väl lite, men det var det lilla. Det var vanlig gympa som stod på schemat, lite armhävningar, lite hoppa, studsa och lite plankan. Ja, ingenting som fick mig att känna någon värme i kroppen. Inget fel på Anita och henne som så, men passet kändes inte som någonting för mig. Förr skulle jag gladeligen vara nöjd med ett sådant pass, men efter att ha gått på tuffare så säger jag bara... nej, inte min grej med de där lätta längre.

Vill du träna med Korpen och bor i närheten av Timrå eller i Timrå. Spana in hemsidan här.

Brinner du för träning och hälsa, är en duktig ledare och så vidare. Då är det här någonting för just dig. Nu söker Korpen i Timrå dig som skulle vilja vara gruppinstruktör eller någon du känner som skulle passa.

Är du intresserad eller vet någon som skulle passa, tveka då inte att höra av dig per mail till [email protected] eller hemsidan här. Du kan läsa mer om det där med att vara instruktör här.

Gillar