Träning 1h

Idag körde jag intensivt en timma vattenträning med Korpen i Timrå. Det vi gjorde var att vi först körde lite olika vattenövningar, med bland annat att springa, simma på stället, hoppa upp och ner, sprattla med benen, flyta på en korv mm. Det var himla kul.

Det som också vara kul var den där övningen som heter Tabata. Det är 20 sekunder max ansträngning följt av 10 sekunders vila. Under den vilan stod vi inte stilla, utan körde ändå i lugnare takt. Övningen repeteras åtta gånger, vilket blir totalt 4 minuter. Den delen tycker jag är mycket skön att köra faktiskt.

Vi körde också med dessa flytkorvar, vilket också är något jag gärna gör och det är svårt tycker jag, men väldigt kul det också.

Eftersom jag tappade bort mitt kort till träningen, så fick jag och en annan kvinna ett nytt idag. Hon hade också tappat bort sitt, likaså jag. Nu har jag förhoppningsvis lagt det på ett bättre ställe, så jag vet var jag har det till nästa gång. Förra gången lade jag det i min jackficka, vilket inte var så smart. Det hade då ramlat ur, när jag skulle ta fram min hemnyckel som sitter på ett nyckelband. Hoppas jag håller mer reda på det den här gången.

Gillar