Träff med världens bästa

Idag har jag varit till mitt jobb för att hämta en shoppingvagn (dramaten väska) med grejor som skulle tillbaka till butiken där vi hämtar grejer som ska till en monter vid cafe på kommunhuset.

Vad är Kreha? Butik Kreha säljer hantverk, nytillverkat och olika produkter tillverkade genom återbruk, det finns även olika produkter av linne med textiltryck, kuddar, väskor, halsdukar, mössor, vantar, blästrade produkter med mera. Dessa saker görs av folk som har olika funktionsvariationer.

Butiken finns på Köpmangatan 55 i Timrå, 5 minuters promenad från torget. De har stängt för allmänheten tills vidare nu, på grund av pandemin (Corona, Covid-19). Det är bara min grupp som får gå dit för att hämta och lämna tillbaka saker som vi säljer i montern på kommunhuset

Efter att jag lämnat saker till butiken, så drog jag iväg till min älskade systerdotter. Jag var där fram till att mamma kom dit, så vi åt middag tillsammans. Hur mysigt som helst ju och riktigt trevligt att få rå om den lilla flickan.

När jag kom dit, så hittade jag Dadda från Babblarna liggande på gården. Inte så konstigt med tanke på att min systerdotter är 1 år och 6 månader lite drygt.

Gillar

Kommentarer