Torsdag igen

Hallå där ute i den berömda holken. Idag är det torsdag hela dagen, vilket innebär att jag ska ta det lugnt hela dagen och inte göra så jättemycket känner jag, med tanke på att jag var ute och promenerade igår hela dagen nästan. Jag känner mig både slut och trött just nu.

Jag tycker det är ganska coolt när det är mossa på en skyld sådär. Bilden är från min promenad igår.

Att promenera är för mig lite som terapi har jag märkt, inte alltid men ofta. Bara för att jag inte orkar gå en promenad idag, betyder det inte att jag är lat eller så. Man kanske bara behöver en dag för att vila, om man promenerat i ca 3,5h igår. Det är ingenting konstigt med det anser jag.

Har fortsatt ingen kontakt med min nära anhöriga person, eftersom det så många gånger i mitt liv sagts saker till mig som gör att jag blivit ledsen, mått dåligt mm. Jag är glad över att jag helt brutit kontakten dit, även om tankarna är där och mal om personen. Man kan tänka, det är helt okej så länge inte tankarna tar över och gör att man mår dåligt.

#bestofnouw #nouw_blogger #nyttinlägg #nyttinläggpåbloggen #nyttblogginlägg #personligblogg #personligt #personligblog #personligblogg #personligblogger #personligbloggare #bloggplatform #bloggtopplistan #blogg #inlägget #blogginlägg #ettbrablogginlägg #bloggareisverige #bloggare #cool #coolt #jaghardetganskabra #nouw2021 #februari #februari #torsdagstankar #torsdag #igår #starkareänigår

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,

Ja, visst är det som terapi att vara ute i friska luften och gå? Bara bra att du tar en vilodag efter en så lång promenad igår. Var ju mästan som en vandring ju. Kroppen ska egentligen gärna ha vilodagar när man tränar. Så vila du och gör vad du känner för inne idag.

Skönt att du mår fortsatt bra efter att du satte gränser för den där personen.

Hoppas att din dag fortsätter toppen fina Jossan🥰

nouw.com/shining
mynameisjossan
mynameisjossan,

Jag har för mig att jag har svarat på den här kommentaren en gång idag, men tydligen kom den inte fram.

Jag känner att det är skönt att sätta gränser och slippa tänka orena och jobbiga tankar.

Sen är det ju också det här med att det är bra att få en vilodag också, eftersom det kan behövas.

Hoppas att du mår bra och haft en fin dag hittills och att febern har gått ner ännu mer. 🥰🥰

nouw.com/mynameisjossan
Shining
Shining,

Det kan ju ha fallit bort. Ibland gör det det för mig med.

Hoppas att du fått göra annat roligt idag eller bara vilat.

Jo, febern har gått ner lite. Inte helt men en del. ❤🥰

nouw.com/shining
mynameisjossan
mynameisjossan,

Just nu håller jag på att lägga in apparna igen efter att ha fabriksåterställt telefonen, på grund av att den drar så otroligt mycket batteri. Ska se om det blir bättre så 😀

Skönt att febern har gått ner för dig, det går sakta framåt förstår jag

nouw.com/mynameisjossan