Tips på saker Under 100:-

Ibland brukar jag tipsa om saker under 100:- och det här är inget undantag. Här kommer jag att tipsa om saker igen, som är billigare än 100:-

Jag har inget samarbete med företagen jag tipsar om saker ifrån, så att du vet.

Om du gillar att fiska, då kan detta vara något för dig?

Det finns en låt som går ungefär så här: "För när storfiskar'n talar om, hur stora fiskar han fångat så räcker armarna inte till..." Kanske är ditt barn en storfiskare, och kanske tycker ditt barn om att bada? I så fall är det här den perfekta presenten till just ditt barn. Men försäkra hen om att det är en leksak som flyter runt i vattnet, och inte en riktig bajskorv.

Bajsfiske är tillverkad helt i plast och består av 6 bajskorvar i olika former, ett metspö samt ett nät som man kan fång bajskorvarna i när de fastnat på kroken. Jättekul! Och jätteäckligt.

Rekommenderas från 3 år.

Klicka här, för att komma till produkten. Pris 99:-

Skyddar & ger bättre kontroll - enkelt att spika rakt.

  • Skyddar fingrarna
  • Stadigt grepp - enkelt att spika rakt
  • Inbyggda magneter håller fast spik & skruv

Skydda fingrarna när du spikar med ett praktiskt fingerskydd! Fingerskyddet träs över tummen och pekfingret och du får både bättre kontroll över spiken och det blir enkelt att spika rakt.

Fingerskyddet är perfekt för vuxna men passar även mindre barn som vill hjälpa till. Skyddet kan användas både när du spikar och skruvar och ger dig bättre kontroll och precision. Dessutom skyddas fingrarna om du skulle råka slå fel med hammaren.

Trä pekfingret och tummen i de elastiska banden på varje sida för att enkelt öppna och stänga fingerskyddet. Lägg i en spik längs en av de tre skårorna inuti skyddet. De inbyggda neodymmagneterna på varje sida håller fast spiken i skåran. När du stänger skyddet hamnar spiken i en rät vinkel mot underlaget vilket gör att du alltid spikar rakt från början. När du slagit ner spiken en bit kan du öppna skyddet och spika ner resten av spiken.

Fingerskyddet passar spikar och skruvar som är längre än 3,8 cm (1,5"). De tre skårorna inuti skyddet är 1 mm, 3 mm & 5 mm i diameter. Du kan använda spik i många olika tjocklekar och du kan även hålla fast spikar större än 5 mm diameter i den största skåran. Skruvar skall alltid användas i den största skåran.

Fingerskyddet är tillverkad i stöttålig ABS-plast.

Klicka här, för att komma till produkten. Pris 99:-

Tycker man om kul och annorlunda barprylar då är ju denna vägghängda gjutjärnshund nog så häftig att ha på väggen. Denna ölöppnare hund kapsylöppnare fungerar som så att du sätter flaskkorken i munnen på hunden och bockar till så vips har du en öppnad öl i handen.

Denna ölöppnande hund i gjutjärn är H 9cm x B 7cm.

Klicka här, för att komma till produkten. Pris 39:-

Den perfekta läslampan att klämma fast på boken!

Låt inte skenet bedra, det här är en förklädd läslampa med en klädnypas alla fördelar! Du klämmer enkelt fast den stora klädnypan i kanten på din bok, som i sin tur ger ifrån sig ett läsbart sken samtidigt som den håller sidorna på plats. Du kan nu läsa i lugn och ro och har till och med en hand över till tekoppen!

Den fiffiga konstruktionen gör lampan användbar i många situationer. Kläm helt enkelt fast den på en platt yta och få händerna fria!

Vit keramikmugg med motiv av hund i svart kostym. Muggen finns i 4 olika utföranden. Rymmer 340 ml. Mått, 8.5 x 10.4 cm.

Klicka här, för att komma till produkten. Pris 24:-

Gillar

Kommentarer

Marit1998
Marit1998 ,

Häftigt kalsyl öppnare

nouw.com/marit1998