Tips på Netflix

Jag är helt förälskad i serien "Skin Wars" och ser den så fort jag får chansen eller där överdrev jag en smula, men jag brukar se den ofta. Nu har det kommit en spinoff på den som heter "Skin Wars - Fresh Paint" och jag började titta på den för någon dag sedan. Nu är jag fast och kan inte låta bli att se så fort jag kan. Det är inte ett lika bra program som originalet "Skin Wars", men ändå något att se tycker jag i brist på annat!

I denna serie är det olika tävlande varje avsnitt som är bra i sin genre och aldrig hållit på med just kroppsmålning eller airbrush. De får vägledning av folk som tävlat i vanlig "Skin wars" att ha som vägledare och guider liksom. Först tävlar 6 stycken personer, för att mentorerna ska se vilka de vill jobba med till slut och lära mer. De blir först tilldelade två personer att vägleda i första övningen och sedan får de välja vilken av dessa två de vill fortsätta jobba vidare med och den personen som vinner hela allt får 10.000$ i rena pengar.

Man tävlar tre mot tre och en person åker ut allt eftersom och den personen som först åker ut lämnar allt. Då för personen som varit undervisaren och inte längre är med i tävlingen vara domare åt de två återstående, för att kunna välja ut vem som vinner hela allt, när det bara står mellan två personer.

I sista övningen får inte de som vägleder deltagarna hjälpa till, de får bara ge tips och råd en gång i början av övningen och en gång i halvtid. De får sitta och titta på från en TV, där de ser allt var deras deltagare gör.

  • Filmtips
  • 167 visningar

Gillar

Kommentarer