Tanter i all ära, men...

Hej där ute. Att bli tant har ingenting med åldern att göra, det hat väl med hur man känner sig att göra eller? Finns det egentligen någonting som definierar en riktig tant?

När jag var barn, så var en tant för mig någon äldre med vitt hår, glasögon, rynkig hy och kanske käpp eller liknande. Nu för tiden vet jag inte riktigt.

Kollar man på mina händer, så ser jag verkligen ut som en tant. Jag har rutiga händer, precis som min mormor hade och en del andra på hennes sida släkten har även nu. Jag är en av de som fick dessa för mig fula rutor på händerna. Det är när jag ser dessa rutor som jag inser att jag börjar bli gammal. Det är bara de som är äldre eller blivit tant som har dessa rutor i hyn på händerna. Det är liksom bara där dessa finns.

Jag tycker inte det är så kul att bli tant eller äldre, eftersom jag absolut inte känner mig som äldre än 16 eller liknande. Det känns som att jag nyss föddes och så hann jag knappt blinka innan det var dags att fylla 30 år, sedan har jag bara *poff* blivit 34 år. Det känns som en hel evighet har passerat av mitt liv på kort tid. Jag känner mig inte alls ung och stark. Stark har jag väl aldrig varit sådär, men du förstår nog hur jag menar.

Hur som helst... jag gillar inte att bli äldre och vara ett steg närmare den sista vilan. Inte för att jag ska dit just nu, men varje dag är en dag närmare döden eller varje sekund eller liknande. Varje blinkning, varje andetag och den biten tar mig ett steg närmare den sista och slutliga vilan. Det är ingenting jag vil tänka på, men det är så det är.

Att jag inte gillar mina rutor på händerna är ingenting nytt och det är heller ingenting nytt med att jag fått dessa rutor på händerna.

Ha det gött, så hörs vi snart igen. En hälsning från den gamla tanten *haha*

#bestofnouw #nouw_blogger #nyttinlägg #nyttinläggpåbloggen #nyttblogginlägg #personligblogg #personligt #personligblog #personligblogg #personligblogger #personligbloggare #bloggplatform #bloggtopplistan #blogg #inlägget #blogginlägg #ettbrablogginlägg #bloggareisverige #bloggare #cool #coolt #jaghardetganskabra #coolt #jagärdenbästa #härligdag #härligkvalité #tant #tantvarning #äldre #gammal #gammaltant #gammalt #tankarochkänslor #tankarochfunderingar #tankar #tankarna #tankarnasnurrar #händer #gammaldam #hållerpåattbligammal #old

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,

Man får passa på att njuta i nuet och av alla små saker i livet ❤️❤️ Kram

nouw.com/happym
mynameisjossan
mynameisjossan,
Det är sant 😃
nouw.com/mynameisjossan
Shining
Shining,

Jag tycker du ser ung ut annars. Yngre än många i din ålder. Jag är ju 43 snart. Har aldrig kunnat placera mig i nån ålder alls faktiskt. Det är blandat. Och bryr mig inte så mkt heller.

Men i kroppen kanske det känns ja. Jo det gör det nog. Inte som när man var i tjugoårsåldern där inte.

Hoppas att du har en fin dag❤

nouw.com/shining
mynameisjossan
mynameisjossan,

Det där med att jag ser yngre ut tackar jag för så himla mycket. Du ser inte alls ut som 43, det hade jag aldrig kunnat gissa att du var, om du inte skrev det. Du ser typ också väldigt mycket yngre ut. Kram ♥

nouw.com/mynameisjossan