Tänker

Sitter här med en massa tankar. Ska också snart bort till min bästa vän, för att umgås med hennes man och barnbarnet som är 4 år. Jag har inte sett honom sedan 28/9 förra året. Mycket har säkert hänt på nästan ett år.

Jag tänker också på den mysiga gårdagen, hur mysig den var och allt som blev som det blev. Frida som var i min närhet. Har tänkt köpa henne, men matte säljer henne inte. Jag erbjöd en stor summa pengar, men det nappade hon inte heller på. Det var tydligen för billigt. Skämtar.

Ska lyssna på lite musik nu och göra mig i ordning. Ska nämligen bort och sova över hos min bästa vän inatt. Ska bli nice.

Under dagen ska hon bjuda mig och mina föräldrar på lunch och pappa ska ut i naturen där för att kolla efter trollsländor. Det tycker han är superkul.

​Spana in ögonen på Frida. Vilken blick, man smälter som smör. Jag gör det i alla fall. Tänker mycket på henne, hur hon är osv. Ja, jag tycker inte det är fel med en hund som bästa vän. Jag har Frida som den absolut största vännen jag kan ha!

Jag har förklarat redan i ett inlägg varför Frida betyder så mycket för mig. Här har du repris. 

Tack snälla matte, för att jag får promenera och umgås med din älskade Frida. Din lilla hundbäbis. Även fast hon är 9 år, så är hon som en bäbis för dig eller i alla fall som ditt barn. Jag är försiktig, så att ingenting ont ska hända henne när jag väl får låna henne för promenader

Gillar