Svårt att somna i natt

Hallå där ute. Jag vet hur det är att inte kunna sova ordentligt under nätterna, så att man sedan under dagarna är helt slut och inte orkar någonting. Det är just det som hänt för mig nu. Jag kunde inte somna i min säng. Jag inbillade mig att det var för varmt där, så jag drog till soffan i vardagsrumsdelen. Där kunde jag inte sova, eftersom det var för ljust även om persiennerna var neddragna osv. Det lyste från routern, mikrovågsugnen i köket mm. Jag kände inte att jag orkade hämta min grej för ögonen, så det blev att lägga mig i sängen igen. Den där värmen var jobbig.

När klockan var efter 2-tiden så kollade jag klockan, därefter var det bara att somna så gott det gick.

När mobilen ringde 9.30 tog jag den och kollade nyheter en timma eller så, därefter sov jag fram emot 11-tiden, sedan var det frukost och sedan sängen för att spela lite i surfplattan. Då jag inte orkade spela mer, så lade jag för mig för att sova vidare en stund. Nu är jag fortsatt dötrött och behöver sova vidare, men gör jag det så är det risk att jag inte kommer kunna sova i natt. Det kanske jag inte kan nu heller, men det är en annan sak.

För min del blir det inget mer jobb, eftersom att vi stänger ner på måndag i några veckor. Jag jobbar bara onsdagar och torsdagar som det ser ut, men det blir inte det heller eftersom vi inte får jobba mer i några veckor. Jag tror inte vi kommer att komma åter innan jul.

Hoppas att du får en fortsatt bra dag ♥

#bestofnouw #nouw_blogger #nyttinläggpåbloggen #nyttblogginlägg #personligblogg #personligt #personligtinlägg #personligblog #personligtblogg #personligbloggare #corona #coronavirus #coronaviruset #covid19 #covid #november #torsdag #torsdagstankar

Gillar

Kommentarer

Fobibella
Fobibella,

Själ fryser man som fan när man ska sova 😊 Ligger som en köttbulle för att hålla värmen.

nouw.com/fobibella
mynameisjossan
mynameisjossan,
Du kanske skulle ta på dig lite varmare kläder när du ska sova eller skaffa värmefilt?
nouw.com/mynameisjossan
Shining
Shining,

Åh, tråkigt med sömnen. Du får ta det lugnt under dagen. Vila men vara vaken kanske. Mcrovila lite då och då. Blir man övertrött kan i allafall jag uppleva det som att det blir ännu svårare att sova. Så sov en stund om du behöver. Det behöver inte vara så att det förstör din nattsömn utan kan tom blir tvärtom. Om jag ite sovit på en hel natt och inte vilar sen nästa dag så är risken ännu större att jag fortsätter att inte sova alls än om jag lägger mig att vila på dagen. Blir liksom somatt hjärnan blir övertrött och då uppvarvad. Nästan manisk till slut.

Hoppas att du sussar som ett barn inatt. Kram❤

nouw.com/shining
mynameisjossan
mynameisjossan,
Sover jag mycket under dagen, då har jag alltid svårt att somna under natten
nouw.com/mynameisjossan