Svar på frågor

God förmiddag eller god morgon, beroende på vad det är för dig just nu. Jag kommer här att svara på frågor, som det kan vara kul att få reda på svaren till, angående mig eller så kanske det inte alls är kul? Jag har ingen aning vad du tycker, men nu kör vi!

1. Favorit tv-program?

Fångarna på fortet, Idol, Solsidan, Bäst i test, Melodifestivalen, Smartare än en femteklassare och så vidare. Orkar inte skriva in alla program jag gillar, det skulle ta för lång tid och du skulle inte orka läsa heller.

2. Har du några syskon?

En yngre syster som är mamma till världens bästa dotter.

3. Längd?

156 stadiga centimeter över havsytan. Nä, men jag är 156 cm och ganska så kort.

4. Hårfärg?

Ja, det har jag ju också. Typ mellanblond i min originalfärg.

5. Ögonfärg?

Vad tycker du att jag har för färg? Själv tycker jag att de är gröna eller grönfärgade på något vis. Jag vet inte riktigt vad man kallar färgen.

6. Använder du kontaktlinser?

Nej, det gör jag verkligen inte. Skulle inte våga ha någonting i mina ögon som inte ska vara där naturligt. Jag kör med glasögon istället, då jag behöver. Jag har närsynthet och brytningsfel, har jag för mig. Kan ha blandat ihop med någon annan också, men det hoppas jag inte.

7. Favorithögtid?

Förr var det nog julen, men nu vet jag inte riktigt vad jag tycker. Har liksom tappat den där känslan man hade som barn, då allt var så spännande och härligt med allt vad julen innebar.

8. Favoritmånad?

Jag har väl ingen sådan, det kan jag inte säga. Jag gillar väl sommaren, så jag säger juni. Den då insekter och naturen börjar vakna till liv på riktigt, då det är varmt och man kan gå ut för att fota insekter med systemkameran.

9. Har du gråtit någon gång utan anledning?

Det har väl helt klart hänt vill jag lova. Senast var det till en låt av Sonja Aldén, när hon sjöng på en livesändning via Facebook. Minns dock inte vad låten heter, men den var bra.

10. Vilken var den senaste filmen du såg?

Ja, du... om jag det kommer ihåg. Jag vet inte riktigt, men vet att serier inte räknas som film. Kan det ha varit Sicaro med pappa, den 10 juli? Ja, det måste det ha varit. Jag minns inte att jag sett någon annan film efter det.

Gillar

Kommentarer