Svar på frågestund

Hejsan hoppsan!

Här kommer det svar på min frågestund. Jag hoppas att du ska finna svaren intressanta!

Förlåt till dig, Lotta som har fått vänta så himla länge på dina svar. Här är de i alla fall, hoppas det är okej att de dyker upp nu.

Här kommer jag att svara på Lottas frågor. Hoppas att du finner de intressanta och att du fått de svar du velat ha.

1. Vad är särskilt viktigt för dig?
Det som är särskilt viktigt för mig, det är min familj. Mina föräldrar skulle jag aldrig klara mig utan, eftersom jag har min diagnos, så ställer de upp till över 100% för mig.

2. Vad gör dig glad?
Det som gör mig glad, det är min familj och även min fina systerdotter på lite över 1 år gammal

3. Har du kommit på vilken livsuppgift du har och hur gick det till?
Min livsuppgift har jag faktiskt inte funderat så himla mycket på. Alltid finns jag till för något syfte, men att komma på vilket vet jag dock inte. Ärligt har jag inte tänkt så långt, men kanske borde börja fundera på det?

4. Hur vet du vad det är du vill?
Att veta vad det är jag vill, det är en komplicerad fråga. Jag vet aldrig vad jag vill och på grund av min diagnos har jag svårt att bestämma om jag vill ha en banan eller ett äpple, ungefär. Nej, men att veta var jag vill sitta i stora folksamlingar om jag inte har en given plats är svårt, vilket gör mig så osäker. Kanske inte är just det svaret du vill ha, men det är vad jag ger.

5. Ser du livet som en resa, där själva målet är poängen eller är livet ett äventyr där varje etapp bär sin egen historia?
Jag ser inte livet som varken en resa eller ett äventyr. Jag är tråkig som så, att på grund av min diagnos Aspergers Syndrom, så kan jag inte se framåt sådär och fundera på vad som kommer att hända. Jag lever i nuet och tar det som det kommer. Jag är väldigt inrutad i nuet och tänker sällan framåt på hur saker och ting kommer att bli eller så vidare. Knappt jag kommer ihåg vad som hände igår, medan jag kan komma ihåg saker för längesedan, som hände då jag var barn till exempel. På gott och ont är jag väldigt inrutad och fokuserad på det som är nu.

Denna fråga är ställd av @blackout och jag tänkte då att jag skulle ta mig tid att svara på den.

Finns det något du önskar du skulle vilja fotografera med tanke på den hobbyn du har? Något motiv du går och suktar efter?
Riktigt så har jag väl inte tänkt hittills, men det skulle vara väldigt kul att få fota pyramiderna. Jag har länge velat se dessa och då skulle det var hur kul som helst att få komma dit. Självklart kommer det aldrig att bli av, med tanke på hur oroligt och så vidare det är därborta i Egypten. Sedan är det också detta med maten, att man kan bli väldigt sjuk. Jag skulle mer än gärna vilja se pyramiderna. Det är riktigt häftigt med den där historien hur de kom till och hur de är byggda liksom. Det skulle vara en upplevelse.

En annan dröm jag har är att få besöka Påskön, för att kunna se statyerna i verkligheten. Jag tycker det verkar så intressant. Hur kom dessa statyer dit? Ingen som vet svaret.

Hittade en intressant artikel om Påskön och statyerna, där man även kan se kropparna som har detaljerade detaljer och är upp till 10 meter höga. Ännu märkligare då hur de kom dit. Du hittar artikeln här.

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,

Roligt med dessa svar. Och extra tack för svar på min fråga. Svaret på fråga 5 kändes som om jag skulle kunnat skrivit det själv. Blev lite paff. Det är väl så när man har samma diagnos. 😘

nouw.com/shining
mynameisjossan
mynameisjossan,

Ja, där är väl väldigt lika när man har samma diagnos, även om allt inte är exakt likadant 🥰 En del saker i en diagnos är ju faktiskt samma eller iallafall väldigt lika varandra, även om man inte är samma person

nouw.com/mynameisjossan