Summering av november 2019

Tänk att det nu är sista månaden på året. Allt har gått så himla fort, därför tänkte jag nu summera månaden som gått, nämligen November.

Vad var extra bra denna månad?

Det var att jag och min ledsagare var på premiären av Christmas Night i Sundsvall, där Elisa Lindström, John Lundvik, Tommy Nilsson och Wiktoria uppträdde. De uppträdde inte bara med jullåtar, utan även låtar från sitt egna register. John Lundvik sjöng låten han tävlade med i Eurovision Song Contest med samma t-shirt han hade där.

Marika Willstedt som är pianist i "Så ska det låta" på SVT var också med på ett hörn och spelade piano.

Det som jag också kommer tänka på, det är att jag träffade Jessica Falk igen. Jag fick även kort med henne och mig tillsammans. Mer om detta kan du läsa här.

Hände något tråkigt?

Ja, det gjorde det. Det hände mycket som jag inte vill delge här med respekt för de anhöriga. Jag fick i alla fall tända ett ljus i min fina ängel jag en gång gav till farmor när hon levde, för att tänka på den här personen som gått bort.

Har du tränat denna månad?

Absolut, ungefär 2 gånger i veckan. Det är skönt med träning, det behöver ju kroppen emellanåt. Jag tränade både medelgympa och vattenträning.

Du kan själv träna med Korpen i Timrå, om du vill. Det är bara att spana in hemsidan, för att se om det är någon aktivitet som passar dig.

Några klädesplagg du använt extra mycket?

Det vill jag inte säga, eftersom jag inte tycker jag har använt något plagg mer än något annat. Jag tycker inte att något klädesplagg jag har är bättre än något annat heller.

Hur har din november månad varit?

Den har varit både glad och sorglig, i en blandning där på något vis. Mest har jag väl gått med sorg i kroppen, men den börjar lätta nu. Det känns så skönt. Jag har haft många glada stunder också, som jag ju delat med mig av här i bloggen dag för dag.

Alla dagar och månader kan inte vara bara glada och en dans på rosor hela tiden.

  • 34 visningar

Gillar

Kommentarer